Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Vela a răspuns la întrebările românilor. Ce a spus ministrul Afacerilor Interne despre relaxarea măsurilor de restricție

Marcel Vela a răspuns la întrebările românilor. Ce a spus ministrul Afacerilor Interne despre relaxarea măsurilor de restricție

Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela le-a răspuns miercuri cetățenilor la toate întrebările legale de relaxarea măsurilor de restricție. Ministrul a făcut un live pe pagina sa oficială de Facebook.

Marcel Vela le răspunde românilor

Ministrul Afacerilor Interne a precizat ieri în cadrul unei intervenții live pe Facebook că va răspunde întrebărilor puse de români.

Acesta a precizat că se va lua în calcul schimbarea intervalului orar pentru cei vârstnici și adăugarea unui nou program de seară.

De asemenea, a declarat că se va lua în calcul o evaluare pentru un interval orar de seară sau după-amiază, care va fi publicat în curând.

Avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani, a venit si căldura si probabil intervalul orar 11-13 nu este cel mai fericit, va fi mutat mai în prima parte a zilei. La magazine, în prima parte a zilei beneficiați de condiții mai propice pentru a fi protejați, supermarketurile sunt igienizate la primele ore„, a spus Vela.

Cu privire la permiterea zborurilor către alte țări, acesta a declarat că Ambasada României de la Roma, organizează zboruri speciale pentru cei care vor să se întoarcă la muncă.

Mai mult, Vela a precizat că autoritățile evalueaza toate solicitările venite de la reprezentantele diplomatice. Așadar vă sugerez să luați legătura cu cel mai apropiat reprezentant diplomatic, să vă treceți pe lista de pasageri care doresc să se repatrieze, a mai spus Marcel Vela.

De asemenea, la întrebarea dacă persoanele vârstnice pot merge să facă munci agricole, ministrul Afacerilor Interne a spus că este permisă această ieșire.

Marcel Vela i-a făcut transferul unui subcomisar care dorea să iasă în stradă pentru a ajuta autoritățile, transfer care în mod normal dura 2-3 luni. Surprins de această cerere, Marcel Vela i-a transmis că îi acceptă transferul și să revină cu un telefon pentru a discuta mai multe.

Ce se va întâmpla cu nunțile românilor?

Un cetățean român a dorit să știe dacă își poate susține nunta în lunile ce urmează sau va fi nevoit să o amâne. Marcel Vela i-a explicat că nunțile nu pot avea loc chiar dacă se face relaxarea măsurilor.

Nu cred ca la 15 mai vom scăpa de acest coronavirus. 15 mai este o dată pe care am luat-o ca și reper pentru că atunci expiră starea de urgență”, a mai spus ministrul de Interne.

Dragi prieteni, Așa cum am promis, revin cu răspunsul la întrebările dumneavoastră. Sunt profund impresionat de numărul mare de întrebări și tocmai din acest motiv toate întrebările dumneavoastră din zilele de miercuri o să își găsească răspuns. Începând de mâine o să primiți mesaje cu ceea ce vă doriți să aflați. Vă mulțumesc pentru deschidere, Rămân aici pentru dumneavoastră! Pe curând!

Publicată de Marcel Vela pe Miercuri, 22 aprilie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: