Redactia.ro
Home » Știri » Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de acelaşi bărbat. Autoritățile au intervenit ca să le ajute

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de acelaşi bărbat. Autoritățile au intervenit ca să le ajute

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de acelaşi bărbat. Autoritățile au intervenit ca să le ajute

Două dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România, care sunt și surori, au fost hărțuite insistent de același individ. Autoritățile au intrat pe fir ca să rezolve situația. Iată ce s-a întâmplat.

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de acelaşi bărbat. Autoritățile au intervenit ca să le ajute

Marcela Fota ar fi fost prima care a început să fie căutată insistent de bărbat. Dacă ea a reuşit să blocheze orice cale de legătura cu el, acesta ar fi început să aplice aceeași metodă și cu sora ei, Mariana Ionescu conform StarPopular.

„El insista și îmi spunea mie în mod imperativ să o oblig pe sora să îl sune pe el și să se întâlnească cu el pentru că îi place de ea. O chesiune imposibil de realizat”.

„Sunt într-un proces în care nu-mi doream să fiu, niciodată nu am dat în judecată pe cineva. Pentru mine e o premieră. Dar a trebuit să fac asta, pentru liniştea mea, pentru că am fost agresată în ultimele luni. Nu mai aveam liniște şi mă simţeam cumva în nesiguranţă. Sunt convinsă că în situația asta sunt multe femei. Am vrut să trag un semnal de alarmă”.

„Am fost amenințată telefonic, prin mesaje pe WhatsApp, am îndurat asta vreo două luni, apoi am cerut ajutorul Poliției”.

„Eu mi-am luat măsuri suplimentare, nu merg singură la evenimente, de fapt, niciodată nu am mers singură la evenimente, dar acum mă simt în nesiguranță în continuare. Mi se pare că e o persoană imprevizibilă. (…) Mă agresa verbal, îmi adresa și scriptic tot felul de jigniri, așa, din oficiu, fără să-i fac nimic. (…) Dimineața, am găsit 200 de apeluri de la el”.
„Poliţia cred ca o sa mă asigure că l-au convins, fiind sub control judiciar, l-au convins că nu trebuie să mă mai deranjeze. Altfel, sunt pusă în situația să-mi schimb numărul de telefon, să schimb modelul telefonului cu alt sistem de operare pentru a mă proteja. Pentru că altă variantă nu știu. Sunt neliniștită, într-adevăr!”, a dezvăluit Mariana Ionescu Căpitănescu pentru sursa citată.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: