Redactia.ro
Home » Știri » Marea pasiune a lui Serghei Mizil. Puțini s-ar fi gândit că face asta în mod repetat

Marea pasiune a lui Serghei Mizil. Puțini s-ar fi gândit că face asta în mod repetat

Serghei Mizil se numără printre persoanele publice din România extrem de cunoscute. Fostul celebru bișnițar al anilor ’90 e încă foarte urmărit de români în aparițiile tv sau în cele din online. Câți dintre voi știați însă care e marea sa pasiune?

Serghei Mizil, trecut controversat, încă comentat în spațiul public

Serghei Mizil, în vârstă de 68 de ani, este un personaj extrem de comentat în țara noastră. Fiul demnitarului Paul Niculescu-Mizil are și propriul podcast: „Pe bune. Podcast cu Serghei Mizil”. Acesta are un trecut controversat, iar mulți vor să-l descoase. Însă curioșii vor să afle care e marea pasiune a lui Serghei Mizil.

Din ce făcea bani Serghei Mizil

Serghei Mizil este renumit pentru limbajul său mult prea vulgar, dar și pentru aparițiile în emisiunile tabloide. Serghei Mizil a făcut bani grei pe vremea dictaturii comuniste aducând lucruri din străinătate pe care le vindea apoi în țară. Chiar Serghei Mizil dezvăluia, într-un interviu pentru Jurnalul Național, că a făcut bani din bișniță pe vremea  comunismului.

 „În magazinele gospodăriei de partid nu mai găseai aproape orice, dar noi ne descurcam. Aveam în anturaj shopiști, care se învârteau la magazinele pentru străini, mai eram prieten cu sportivi și piloți care ieșeau din tară. Tata lucra la cooperație, unde aveau, pentru inițiați, băuturi străine, de exemplu whisky cu etichetă neagră. Făceam chefuri la Snagov și la munte care țineau trei-patru zile”, declara Serghei Mizil, pentru Jurnalul Național acum mai mult timp.

Serghei Mizil se plânge că are pensia prea mică

Pe canalul său de YouTube, Serghei Mizil a dezvăluit într-o discuție online cu un interlocutor că are o pensie de 1.200 de lei. Puțini știau că acesta s-a pensionat. „Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…”, a spus Serghei în podcastul său.

Marea pasiune a lui Serghei Mizil

Se apare că potrivit fanatik.ro, Serghei Mizil are o latură sensibilă pe care o ține ascunsă, dar o expune foarte bine în tablourile sale. Da, acesta pictează. Serghei a avut de-a lungul anilor și câteva vernisaje de la care nu au lipsit personaje celebre din România. Mai mult, el și-a expus picturile în expoziții din țară, dar și din străinătate. Unul dintre cele mai mari vernisaje a avut loc înainte de căderea comunismului, în anul 1989, la acesta luând parte inclusiv celebrul regizor Sergiu Nicolaescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: