Redactia.ro
Home » Știri » Marele regret al Mariei Băsescu. Ce și-a dorit mult de la Traian Băsescu și nu s-a întâmplat

Marele regret al Mariei Băsescu. Ce și-a dorit mult de la Traian Băsescu și nu s-a întâmplat

Marele regret al Mariei Băsescu. Ce și-a dorit mult de la Traian Băsescu și nu s-a întâmplat

Iată care este marele regret al Mariei Băsescu, soția fostului președinte al României, Traian Băsescu. Puțini știu despre ce este vorba.

Marele regret al Mariei Băsescu. Ce și-a dorit mult de la Traian Băsescu și nu s-a întâmplat

Maria Băsescu a împlinit de curând 71 de ani. De 47 de ani, este căsătorită cu Traian Băsescu, fostul președinte al României.

Ea este una dintre cele mai discrete apariții, întotdeauna calculată, cu atitudinea și cu ținutele potrivite, așa cum a fost descrisă de mulți oameni din domeniu, printre care și Cătălin Botezatu. Designerul a relatat, conform ego.ro, că fosta Prima Doamnă a României este unică, prin stilul său, și că nu o poate compara cu Elena Ceaușescu sau Carmen Iohannis.

Într-un interviu acordat în 1995, pentru revista „Ochiul soacrei”, Maria Băsescu a vorbit despre regretele ei, a relatat capital.ro.

„Când m-a cunoscut soțul meu lucram în turism, pe litoral. Și îmi plăcea foarte mult, pentru că întotdeauna mi-au plăcut societatea și oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură.

Adevăratul meu regret e însă că nu am mai avut un copil. Cum tot am fost casnică, măcar să mai fi avut un copil pe lângă cele două fetițe”, a afirmat atunci Maria Băsescu, conform sursei.

Traian Băsescu a avut o idilă cu o tânără pe nume Elena Ștefan, înainte să se însoare cu Maria

Traian Băsescu și Maria, cea care ura să îi devină soție, s-au cunoscut când el era la Institutul de Marina, iar ea la Școala de Tehnică Comercială din Constanța. Întâlnirea a avut loc în 1975 la un ceai dansant. La început, ei au fost doar prieteni. Cu toate acestea, înainte de mariajul cu Maria, Traian Băsescu ar fi trăit o idilă cu o tânără pe nume Elena Ștefan, a relatat evz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: