Redactia.ro
Home » Monden » Margherita a făcut anunțul despre sarcină: ”A fost unul foarte bun, foarte productiv”

Margherita a făcut anunțul despre sarcină: ”A fost unul foarte bun, foarte productiv”

Margherita a făcut anunțul despre sarcină

Margherita a făcut anunțul despre sarcină! După o dispariție din mediul online, artista a venit cu e veste bombă pentru fanii ei. Vrea schimbări majore în viața ei. 

Margherita a făcut anunțul despre sarcină

Margherita de la Clejani a avut un an greu. Artista a fost implicată în tot feluri de scandaluri și a avut de suferit atât ea cât și familia ei. Presa a astat pe urmele acesteia pentru a afla cele mai picante lucruri din viața ei, însă artista a revenit după pauză cu vestea cea mai mare, scrie spynews.ro.

În toată aceasta perioasă, Margherita a demonstrat că nu o interesează de nimeni. Aceasta ignoră pe toată lumea și își trăiește viața exact așa cum vrea, făcând lucrurile în stilul ei propriu. A trecut printr-un accident de mașină, a fost acuzată că ia droguri și a agresat două femei, însă toate aceste lucruri au luat sfârșit, pentru că Margherita trage linie.

Margherita a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale. Aceasta a vorbit despre familie și a spus că își dorește să devină mămică în viitorul apropiat. De asemenea, fiica Clejanilor este de părere că, în ciuda tuturor evenimentelor neplăcute cu care s-a confruntat,anul 2020 a fost unul tare bun și productiv pentru ea.

”Anul acesta pentru mine a fost unul foarte bun, foarte productiv, pentru că am învățat foarte multe lucruri din fiecare experiență. Am început așa, să aleg, ce e bine, ce e rău. Nu știi atunci când ești tânăr dacă ai făcut o alegere bună sau nu. Mai greșim și noi! Viața este ca un ocean așa, pe care eu îl parcurg cu pași mărunți!”, a declarat Marga în cadrul unei emisiuni TV.

Greșelile Margherite din anul 2020

Lucrurile nu mai sunt la fel în familia Clejanilor de când Margherita a provocat un accident „dubios” în Capitală, în urma căruia, în presă au apărut informații conform cărora aceasta ar fi fost testată pozitiv pentru consumul de droguri de mare risc.

Tensiunea s-a acumulat în toată familia, iar atmosfera prietenoasă pe care o afișa familia acestora a dispărut complet, fiind înlocuită imediat de probleme de sănătate cauzate de presiunile care se pun pe fiecare membru al familiei

Imediat după accident au avut loc o serie de întâmplări ciudate. În timp ce tatăl artistei declara că aceasta nu a consumat droguri și că va începe și el o anchetă pe cont propriu, Margherita posta pe Instagram diverse momente inedite din viața ei, cum ar fi plimbări în aer liber, în timp ce se presupunea că s-ar simți rău.

Margherita a declarat că problemele ei din acest an sunt din cauza că a încurcat multe lucruri, a ales oameni nepotriviți șia intrat în anturaje care i-au pătat imaginea. Astfel, artista a recunoscut și și-a asumat considerând că cel mai important este să se iubească pe sine.

”Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este că atunci când greșim, să învățăm ceva. Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău.”, a mai zis ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: