Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv. Ce pedeapsă a primit după accidentul auto produs

Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv. Ce pedeapsă a primit după accidentul auto produs

Margherita-de-la-Clejani-condamnata definitiv

Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv după ce a produs un accident auto sub influența alcoolului sau substanțelor interzise. Judecătorii au decis ce pedeapsă să săvârșească.

Ce pedeapsă a primit Margherita de la Clejani după accidentul auto produs

Margherita de la Clejani a produs un accident în 2020, iar zilele acestea a fost condamnată de judecătorii de la Curtea de Apel din București, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a cerut ca magistrații să rejudece cauza în care ea a fost condamnată pentru că a condus sub influența alcoolului sau a unor substanțe interzise.

Judecătorii, la termenul din 29 iunie 2022, au admis apelul și au dat o sentință definitivă mult mai aspră în cazul cântăreței, a scris Fanatik într-un articol exclusiv.

„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, este o parte a deciziei luate de magistrați în procesul Margheritei.

Totodată, pe lângă amenda penală de 40.000 de lei, cântăreața nu mai are voie să conducă mașina în următorii trei ani, arată aceeași sursă menționată mai sus.

„Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art.63 C.p. Conform art.66 alin. 1 lit. i C.p. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii.

Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii atacate privind plata cheltuielilor judiciare avansate de stat. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea apelului formulat de Parchet rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziția părților și a parchetului, prin mijlocirea grefei, azi, 29.06.2022”, se arată în minuta instanței.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: