Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani, de nerecunoscut la 1 an de la accident. Schimbarea radicală pe care a făcut-o

Margherita de la Clejani, de nerecunoscut la 1 an de la accident. Schimbarea radicală pe care a făcut-o

GALERIE FOTO (4)

Margherita sau Marga, așa cum o mai știu fanii ei, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, pare un alt om, la 1 an de la accidentul provocat în București. A reușit să se țină departe de scandaluri, făcând o schimbare radical în viața ei.

Margherita de la Clejani pare că a trecut cu bine peste scandalul accidentului provocat, în urmă cu un 1 an, în București.

Margherita de la Clejani, schimbare radicală la 1 an de la accident

Acum aproximativ un an de zile, în 2020, Margherita de la Clejani a ajuns în atenția mass media, după un accident de mașină provocat în Capitală.

S-a constat la aceea vreme că tânăra a urcat la volan sub influența substanțelor intrezise. Însă atât ea, cât și familia ei au negat categoric acest fapt. Analizele efectuate la INML au scos la iveală altceva. În sângele vedetei s-a descoperit un cocktail de stupefiante, printre care chiar și cocaină. Scandalul cu autoritățile și presa de scandal a avut un impact uriaș pentru Marga și familia ei. Însă tot răul pare să fi mers spre bine.

Margherita a reușit să se ferească de scandaluri, dedicându-se total vieții profesionale. Asta pare că a ajutat-o enorm pe artistă, care acum este de recunoscut față de cum era în urmă cu un an.

Se pare că a renunțat inclusive la machiajele stridente cu care se afișa altădată. Pare că s-a mai cumințit.

Margherita de la Clejani, de nerecunoscut

Am putea spune că Margherita este o persoană trecută prin multe schimbări, dând dovadă de voință, dar și creativitate.

Însă de-a lungul anilor, Margherita a reușit să slăbească remarcabil, însă a trecut și pragul cabinetelor estetice.

Acum, Margherita a apelat la o nouă schimbare de look. S-a făcut blondă! Totodată, Margherita pare să revină ușor-ușor în lumina reflectoarelor.

Din ultimele postări, vedem că fiica Clejanilor filmează acum pentru un nou sezon al emisiunii ”Poftiți pe la noi- Poftiți la joc”, alături de Nea Mărin și alte vedete.

Viorica de la Clejani, reacții violente în apărarea Margheritei

Viorica de la Clejani a răbufnit în fața tuturor în scandalul accidentului pe care l-a provocat Margherita anul trecut, apărându-și fiica cu ochii în lacrimi la TV și chiar în mediul online.

”Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii… Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap. Eu îmi apăr copiii indiferent de situație. Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine.

Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă. Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet”, este postarea făcută de Viorica de la Clejani, după accidentul provocat de Margherita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: