Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani, întrebări incomode adresate chiar de Fulgy. „Ai furat bani?”

Margherita de la Clejani, întrebări incomode adresate chiar de Fulgy. „Ai furat bani?”

GALERIE FOTO (2)

Familia Cljeanilor a fost în acest an destul de mult în atenția presei prin prisma copiilor ei. Acum apele s-au liniștit, dar Fulgy și Marga încă fac valuri în online. Copiii Clejanilor au făcut o provocare incomodă pentru unii și au și filmat-o. Iată ce a ieșit.

Margherita de la Clejani, întrebări incomode adresate chiar de Fulgy

Margherita de la Clejani are o relație foarte bună cu fratele ei mai mic. Pare că cei doi își dau curs la provocările din mediul online. De această dată Marga a acceptat un joc îndrăzneț din partea fratelui ei mai mic. Margherita de la Clejani trebuia să răspundă cu da sau nu la întrebările primite de la Fulgy. Partea amuzantă este că blondina nu știa întrebările și răspunsurile se potriveau la voia întămplării. Unele dintre întrebări au fost chiar îndrăznețe, făcând referire la sexualitatea Margheritei. Fanii s-au distrat copios uitându-ne la numărul imrpesionant de aprecieri primite în mediul online.

Fulgy de la Clejani s-a liniștit!

În primăvara și vara acestui an, Fulgy de la Clejani a ținut ocupată prima pagină a oricărui ziar de scandal. Totul a început când acesta a fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor halucinogene. Acelați lucru l-a pățit și sora sa cu un an în urmă. Mai apoi, fiul Clejanilor a decis să intre în conflict cu mai multe persoane din spațiul public, lucru care a generat un scandal de proporții.

Nume mari din lumea interlopă s-au implicat în telenovela creată de Fulgy de la Clejani. Într-un final, mezinul Clejanilor a ajuns într-un spital de psihiatrie, iar după externare apele au început să se liniștească. În cel mai recent interviu dat de Fulgy de la Clejani, acesta afirmă că viața sa este total schimbată. Fiul Clejanilor susține că are o viață foarte ordonată cu un program organizat.

Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Luni am antrenament, marți piscină, antrenament, miercuri călărie, joi relaxare în parc, vineri la fel. Am 4 bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, mașină în față, mașină în spate, pentru protecție…Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă…„, a spus Fulgy de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: