Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani s-a reapucat de cântat. Cum arată acum fiica Vioricăi, după problemele cu legea: ”Și-a revenit”

Margherita de la Clejani s-a reapucat de cântat. Cum arată acum fiica Vioricăi, după problemele cu legea: ”Și-a revenit”

GALERIE FOTO (5)

Margherita de la Clejani, una dintre cele mai vibrante figuri ale scenei muzicale de petrecere din România, a oferit recent publicului o surpriză de proporții, confirmând încă o dată talentul și reziliența care o definește. Participarea ei la un eveniment de amploare în Londra, destinat comunității de români stabiliți departe de țară, a fost nu doar o ocazie de sărbătoare, ci și momentul unei revelații impresionante despre propria sa evoluție personală și profesională.

De departe o surpriză incredibilă a fost revenirea Margheritei la concertele susținute de părinții săi și de Taraful Clejanilor. După o lungă perioadă de probleme, aceasta pare că a ales să se întoarcă la origini și să facă spectacol.

Margherita de la Clejani a revenit în forță

Surpriza pentru fanii familiei Clejanilor și ai muzicii populare autentice a venit odată cu apariția Margheritei la evenimentul londonez, unde a urcat pe scenă alături de renumitul taraf al Clejanilor. Acest moment a marcat nu doar reîntoarcerea la rădăcinile muzicale care au consacrat-o, ci și o transformare personală profundă. După o perioadă marcată de dificultăți, inclusiv probleme legate de dependențe, Margherita se prezintă acum într-o lumină complet nouă, demonstrând că schimbarea este posibilă și că talentul învinge adversitățile.

Evenimentul din Londra a reprezentat pentru Margherita nu doar o oportunitate de a-și reîntâlni fanii, ci și o platformă de a-și demonstra maturizarea artistică și personală. Interpretarea ei vibrantă a reușit să creeze o punte emoțională între românii prezenți, amintindu-le de frumusețea și profunzimea muzicii populare românești. În plus, prezența ei acolo a fost o dovadă de respect și recunoștință față de comunitatea de români din Regatul Unit, oferindu-le o bucată din spiritul și căldura plaiurilor natale.

@onofreialina♬ sunet original – Onofrei Alina

Comentariile fanilor au curs pe bandă rulantă

Impactul apariției ei nu s-a limitat doar la cei prezenți la eveniment. Un filmuleț cu Margherita de la Clejani, postat pe platforma TikTok, a devenit rapid viral, strângând mii de vizualizări și comentarii. Internauții au fost vizibil emoționați și impresionați de transformarea Margheritei, mulți exprimându-și admirația și sprijinul pentru această nouă etapă din viața și cariera ei. Comentariile pozitive nu au întârziat să apară, mulți subliniind puterea exemplului ei în a depăși momente dificile și în a-și urma pasiunea.

„Și-a revenit, Marga, baa/ Cântă frumos Margherita ,îmi pare bine că şi-a revenit, Viorica cred că a luptat pentru copiii ei ca să-şi revină, bravo, frumoasă familie/ Mă bucur să o văd pe Margherita/ Margherita, urmează- ți părinții, ai familie cu valoare și tu ai stofa de artistă și talent. Ai tot ce îți trebuie pentru a reuși, ai fi top dacă ți-ai dori cu adevărat si ai eclipsa restul vedetelor!”, sunt doar câteva dintre comentariile de la videoclipul în care apare Margherita de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: