Redactia.ro
Home » Știri » Mari Fica, după ce a părăsit Survivor România: „Te întorci alt om”

Mari Fica, după ce a părăsit Survivor România: „Te întorci alt om”

Mari Fica, fosta cncurentă de la „Survivor România” a împărtășit mai multe detalii despre experiența din Republica Dominicană, la Vorbește lumea. Aceasta a fost invitată la emisiune și în calitate de kinetoterapeut. Mari Fica a spus clar și răspicat că de la Survivor „te întorci alt om”.

Mari Fica, 120 de medalii la doar 28 de ani

Mari Fica, pe numele ei complet Mariana Mădălina Fica, este a intrat în Survivor România în echipa Faimoșilor. Tânăra se laudă cu peste 120 de medalii câștigate în carieră.  Mari este o cunoscută campioană la atletism și se poate lăuda cu o adevărată colecție de medalii la doar 28 de ani. Aceasta și-a descoperit pasiunea pentru sport încă de la o vârstă fragedă.

Mari Fica, după ce a părăsit Survivor România: „Te întorci alt om”

Sportiva care a părăsit echipa Faimoșilor a spus la Vorbește lumea că de la Survivor „te întorci alt om”.

„La început a fost greu…La TV pare mai simplu…Ziceam și eu, ce naiba cad ăia acolo pe traseu, nu reușesc să arunce, dar când simțeai că faci întindere doar pentru că te aplecai puțin sau simțeai că făceai o tendinită doar pentru că încercai să legi ceva…noi ne degradam…Fizic deveneam tot mai lenți fără să vrem cumva…A fost greu…Când te întorci de acolo, te întorci alt om! Te bucuri și când vezi cât e ceasul!(…) Înveți multe pe care nu cred că ai cum altfel să le înveți!”, a povestit Marila Pro TV.

Mari Fica a început să meargă la gimnastică de când avea 5 ani

La 5 ani, tatăl ei a dus-o la gimnastică, a practicat acest sport 6 ani, apoi s-a apucat de atletism. Tocmai de aceea, face atletism de 19 ani, iar în paralel lucrează în recuperare medicală ca și kinetoterapeut.

În primul an de juniorat la atletism, Mariana a avut cel mai bun rezultat din țară și a fost Campioană Națională la proba 800 de metri. De când a venit în București, pentru a putea să muncească în paralel, s-a apucat de proba 400 de metri. Mari face acum parte din lotul național de seniori, proba 400 de metri garduri. A luat locurile 2,3,4 la campionatul național, dar cel mai notabil i se pare un loc 4 deoarece atunci când a participat era accidentată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: