Redactia.ro
Home » Monden » Maria Cârneci, declarații cutremurătoare după moarte soțului: ”Aștept să intre pe poartă”

Maria Cârneci, declarații cutremurătoare după moarte soțului: ”Aștept să intre pe poartă”

Maria Cârneci, declarații cutremurătoare după moarte soțului

Maria Cârneci trece prin momente grele, chiar dacă a trecut un an de la moartea soțului. Artista a fpcut declarații șocante despre cum s-a simțiti

unoscuta artistă Maria Cârneci trece prin momente dificile la mai bine de un an de la decesul soțului.

 

Maria Cârneci și soțul său au avut o căsnicie care s-a întins pe mai bine de patru decenii. Erau de nedespărțit, iar bărbatul o însoțea la toate evenimentele și la toate concertele. Însă, cu un an în urmă, soțul artistei s-a stins din viață și i-a lăsat un gol mare în suflet.

Maria Cârneci, distrusă după moartea soțului

Interpreta de muzică populară a declarat, în cadrul unui interviu, că deși a trecut mai bine de un an de la deces, nu se poate împăca cu ideea. Ba mai mult, Maria a adăugat faptul că încă îl așteaptă acasă și că viața ei nu va fi niciodată ca înainte.

 „Un an ca o piatră de moară pe sufletul meu. Parcă aștept să intre pe poartă, pentru că atâția ani petrecuți împreună… nu pot să mă gândesc că nu mai vine niciodată și nu-l mai văd. O să încerc să trăiesc fără, dar e greu, pentru că am trăit împreună aproape 40 de ani. Un lucru de care sunt sigură e că viața mea nu va fi niciodată ca înainte. I-am făcut parastasul de un an”, a declarat Maria Cârneci.

Maria Cârneci a mai declarat faptul că ultima dorință a soțului ei a fost să își vadă nepoatele pentru ultima dată. Cu durere în suflet, cântăreața i-a arătat câteva fotografii cu acestea.

„Atunci când i-a ieșit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva înafară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele. E dureros ce spun și nu am vrut să împovărez fetele. Ele știu că „tatia” e la Doamne-Doamne și că vine odată”, a mai spus Maria Cârneci.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: