Redactia.ro
Home » Monden » Maria Ciobanu are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu interpreta de muzică populară

Maria Ciobanu are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu interpreta de muzică populară

GALERIE FOTO (4) Maria Ciobanu are probleme de sănătate.

Maria Ciobanu are probleme de sănătate. Interpreta de muzică populară s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor. Maria Ciobanu s-a mutat în Statele Unite ale Americii, alături de soțul ei. Din cauza problemelor de sănătate, vedeta nu a mai venit în România, în ultima perioadă. Ce se întâmplă cu cântăreața?

Maria Ciobanu are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu interpreta de muzică populară

Maria Ciobanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Acesta este supranumită „Ciocârlia muzicii populare”, și chiar și acum melodiile sale sunt ascultate de români. Ajunsă la 84 de ani, Maria Ciobanu s-a retras din lumina reflectoarelor, iar acum locuiește în Statele Unite ale Americii. Interpreta de muzică populară s-a retras din activitate în 2017, și a decis să se mute peste Ocean.

Anul acesta însă, de Sărbători,artista nu s-a mai întors în țară, așa cum obișnuia. Din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, cântăreața a decis să rămână în SUA. Ion Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu a declarat că mama sa preferă să stea în SUA, mai ales în sezonul rece, având în vedere că se confruntă cu bronșită.

Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo.E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară, pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii. Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu, anul asta împlinește 85 ani’, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

Maria Ciobanu are astm

Artista petrece mult timp în SUA, iar din cauza problemelor de sănătate este nevoită să stea în California, mai ales în perioada iernii. Maria Ciobanu a fost diagnosticată cu o formă acută de astm, iar medicii i-au recomandat să locuiască în regiuni cu temperaturi blânde. Pe 3 septembrie, anul trecut, cântăreața a împlinit 84 de ani și a declarat că a suferit foarte mult că nu a putut veni în țară. „N-am avut cum să venim, a fost pandemie. Dar ne-a fost foarte dor. Mă rugam tot timpul la bunul Dumnezeu: Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin! Să mă ajuți să ajung în țara mea!’, a spus Maria Ciobanu în emisiunea Teo Show.

Interpreta de muzică populară declara în urmă cu câtiva ani că va mai sta doi ani în Statele Unite ale Americii. Una dintre fiicele artiste se află în California, iar artista merge des la ea. „Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, a declarat „ciocârlia muzicii populare româneşti”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: