Redactia.ro
Home » Monden » Maria Dragomiroiu a răbufnit după ce a fost criticată pentru vacanțele luxoase: «Eu nu trăiesc din pensie»

Maria Dragomiroiu a răbufnit după ce a fost criticată pentru vacanțele luxoase: «Eu nu trăiesc din pensie»

maria dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 67 de ani, este foc și pară din cauza criticilor pe care le-a primit din partea internauților. Aceștia sunt revoltați din pricina faptului că, deși, cu ani în urmă s-a plâns de pensia foarte mică pe care o primește din partea statului, acum își permite să meargă în vacanțe luxoase. Mariaa Dragomiroiu a avut o replică acidă!

Maria Dragommiroiu, răspuns tranșant pentru cei care o critică

Maria Dragomiroiu spunea, cu ani în urmă, că este nemulțuită de pensia pe care o primește din partea statului după atât de mulți ani de muncă.

Eu am ieșit la pensie de o lună de zile și, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aș putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, spunea, în urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu.

Anii au trecut, pensia vedetei ar fi crescut, iar declarațiile de atunci nu mai sunt de actualitate. Maria Dragomiroiu a explicat cum își permite să meargă în vacanțe luxoase de mai multe ori pe an. Destinațiile alese de Maria Dragomiroiu sunt îndepărtate, artista de muzică populară ajungând chiar și în Statele Unite ale Americii.

Maria Dragomiroiu merge în vacanțe la prieteni

Soțul Mariei Dragomiroiu a explicat, în repetate rânduri, că în familia lor nu s-a pus niciodată problema banilor pentru că artista este o femeie foarte cumpătată, care a știut întotdeauna să gestioneze sumele pe care le-a obținut în urma concertelor susținute.

„Numai despre pensia mea vorbesc. Deci numai despre această pensie, pentru că eu nu pot să merg într-o vacanță undeva, că mă ia la rost lumea, ce caut în vacanță, cum de îmi permit cu pensia de acum trei ani şi jumătate. Eu dacă mă duc și pun niște poze că am fost și eu în America, mi-am permis să fac și eu, să mă duc în America la prieteni, așa, să stau și eu la fiecare câteva zile. 

Au văzut asta și îmi trimit pe Facebook, unde mă duc cu cei 1200 de lei pe care i-am luat acum, cu care am ieșit la pensie. Să vedem încotro o ia societatea și lumea asta, să îndreptăm necazurile mari. Nu problema pensiei mele, care a fost acum 3 ani jumătate, care oricum s-a mărit. Oricum este altceva oricum, iar eu nu din asta trăiesc eu muncesc și mulțumesc și mă rog la Dumnezeu să-mi dea putere și să muncesc. Si să mai fiu iubită de marele public și să mă solicite, că voi spune tot timpul prezent. A devenit o așa o boală pentru lume. Deci toată lumea a rămas blocată că Maria Dragomiroiu s-a plâns de pensie și când n-oi mai fi pe acest Pământ, o să se reia că Maria Dragomiroiu se plânge de pensiei. Lucru neadevărat!”, a povestit Maria Dragomiroiu la un post de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: