Redactia.ro
Home » Monden » Maria Dragomiroiu, dezvăluiri dureroase despre Mădălina Manole, la 12 ani de la moartea ei: „Spunea că asupra familiei ei apasă un blestem”

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri dureroase despre Mădălina Manole, la 12 ani de la moartea ei: „Spunea că asupra familiei ei apasă un blestem”

GALERIE FOTO (2)

Maria Dragomiroiu a fost una dintre cele mai apropiate prietene de-ale Mădălinei Manole. Artista își amintește cu amărăciune despre discuțiile pe care le purta cu regretata ei prietenă înainte de tragicul eveniment din ziua de 14 iulie 2010. Iată ce i-ar fi relatat Mădălina bunei sale prietene într-una dintre zile!

Maria Dragomiroiu despre Mădălina Manole: „O fire depresivă”

Maria Dragomiroiu povestește că Mădălina Manole era de fel o „o fire depresivă” și „exigentă cu ea”, chiar înainte de a rămâne însărcinată și de a se lupta cu depresia post-partum. Ea își amintește cum regretata artistă i-ar fi zis într-o bună zi că asupra familiei ei planează un blestem și că „s-ar putea să moară tânără”.

De aceea, Maria Dragomiroiu spune că regretă că nu a putut lua acțiune vizavi de vorbele prietenei sale și că nu a putut împiedica tragedia de acum 12 ani. Spune că se roagă mereu pentru sufletul artistei și că și-ar fi dorit să poată vedea gravitatea vorbelor ei la timpul potrivit.

„Ea a fost o fire depresivă, se știa că era foarte exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea ceva, ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără și nimeni nu a fost lângă ea’, a declarat Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu: „Dacă aș fi știut prin ce trece ea…”

În ciuda mărturisirilor pe care Mădălina Manole i le-a făcut, Maria Dragomiroiu spune că nu știa cu adevărat ce simte artista. „Mama era departe, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze. Eu dacă aș fi știut aș fi luat-o la mine, dar nu mi-a spus.

Cu o zi înainte de nunta ei a plecat a plecat de la noi din casă la Botoșani și nu mi-a spus că este nunta ei, deci ceva era în neregulă.
Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric. O simt și mă rog pentru sufletul ei, pentru că este într-un loc în care nu este bine. Mă rog ca Dumnezeu să o ierte’, a mai relatat Maria Dragomiroiu, potrivit sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: