Redactia.ro
Home » Știri » Maria Dragomiroiu este în doliu! Artista, răpusă de durere: “Sufletul care m-a luat de la țară și m-a ajutat…”

Maria Dragomiroiu este în doliu! Artista, răpusă de durere: “Sufletul care m-a luat de la țară și m-a ajutat…”

GALERIE FOTO (2) Maria Dragomiroiu este în doliu! Artista, răpusă de durere: “Sufletul care m-a luat de la țară și m-a ajutat…”

Maria Dragomiroiu trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale, după ce a pierdut o persoană extrem de importantă. Artista a anunțat că trece prin clipe grele acum, pentru că a urcat la Ceruri persoana care a susținut-o cel mai mult și a ajutat-o să devină cine este acum.

Maria Dragomiroiu este îndoliată

Maria Dragomiroiu este foarte apropiată de fanii ei și îi ține la curent cu tot ce este nou în viața ei. De curând a făcut un anunț extrem de trist, mărturisind că a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața ei. Suferă, pentru că erau foarte apropiate.

Vezi și: Doliu în muzica populară! Un artist îndrăgit a murit la 82 de ani: «Îmi plânge sufletul»

Celebra interpretă de muzică populară a anunțat că mătușa ei s-a stins din viață, după o luptă grea cu boala. Maria Dragomiroiu a mărturisit că ani la rand s-a rugat pentru cea care i-a fost ca o mamă, dar vârsta și boala au fost mai puternice decât ea.

„Dragi prieteni, pentru mine astăzi a fost o zi tristă. A plecat dintre noi mătușa mea dragă, tanti Nuți (sora cea mică a mamei mele), sufletul care m-a luat de la țară și m-a ajutat să pornesc pe drumul cântecului, m-a îmbrăcat, m-a încălțat, mi-a dat să mănânc și a fost pentru mine a doua mamă. Ani de zile m-am rugat bunului Dumnezeu să-i dea sănătate, pentru că era tare bolnavă. Așa am înțeles eu să-i mulțumesc mătușii mele, pentru tot ce a făcut pentru mine până astăzi, când am aflat această veste tristă că tanti Nuți nu mai este.

Doamne, odihnește-o în pace și liniște! Amin!”, a scris artista pe Facebook.

Artista mărturisit că mătușa ei a fost cea care a susținut-o încă de la începutul carierei sale și a făcut multe eforturi ca să o ajute să devină artistul consacrat de acum. Tanti Nuți a fost ca o a doua mamă pentru celebra interpretă de muzică populară și a făcut sacrificii ca să își vadă nepoata bine.

Maria Dragomiroiu are sufletul plin de durere acum, dar este împlinită cu gândul că femeia a ajuns într-un loc mai bun, unde nu o mai doare nimic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: