Redactia.ro
Home » Monden » Maria Dragomiroiu şi-a dezvăluit secretul prin care îşi păstrează frumuseţea şi tonusul, la 66 ani. Ce sfat are pentru toate femeile (FOTO)

Maria Dragomiroiu şi-a dezvăluit secretul prin care îşi păstrează frumuseţea şi tonusul, la 66 ani. Ce sfat are pentru toate femeile (FOTO)

Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, la cei 66 de ani ai săi, pare că a găsit secretul fericirii de ceva vreme. Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară nu-şi arată nicidecum vârsta.

Doamna muzicii româneşti se afișează mereu zâmbitoare pe rețelele de socializare, cu o naturalețe ce-i molipsește adesea și pe admiratorii săi.

Ce sfat are Maria Dragomiroiu pentru toate româncele

La această vârstă, cântăreața își permite să se relaxeze în haine ceva mai confortabile, potrivite pentru ieșiri în aer liber, care de ceva vreme sunt la ordinea zilei în viața artistei.

Ea a vorbit despre cât de important este ca o persoană să fie îngrijită și mai ales cum reușește acest lucru să schimbe starea de spirit.

Viața trebuie trăită frumos! Chiar dacă sunt probleme, trebuie să ne uităm la lucrurile pozitive ca să putem să mergem mai departe!

Pe fiecare femeie o sfătuiesc să se aranjeze puțin ca să fie mai pozitivă în ziua respectivă, să i se pară viața un pic mai frumoasă, să nu plece niciodată nearanjată de acasă! Să își aranjeze părul și să nu fie niciodată dezordonat, să-și dea cu puțin ruj finuț pe buze.

Dacă te uiți în oglindă, te vei vedea altfel și ți se va părea că totul este posibil! Poți, ca lucrurile pe care le ai de făcut în ziua respectivă să fie mai ușor de făcut.

Eu de exemplu, nu ies niciodată nearanjată și nici nu mă culc până nu am grijă de mine. Cât de obosită aș fi, nu mă culc până când nu mă demachiez și nu mă îngrijesc. Sunt lucruri simple pe care îmi place să le fac pentru mine”, a mărturisit Maria Dragomiroiu pentru wowbiz.

Cum oferim hrană sufletului

Maria Dragomiroiu a vorbit și despre importanța atenției pe care trebuie să o acordăm sufletului.

Trebuie să te îndrepți către sufletul tău și să ai grijă de el. Este nevoie ca tu, ca ființă umană, să fii în echilibru cu tine. Când este o balanță și înclină spre echilibru ești mai stăpân pe viața ta, indiferent de probleme.

Eu nu țin cont, de exemplu, de modă. Mie îmi place să îmi iau lucrurile care îmi stau bine și în care sunt apreciată”, a dezvăluit artista pentru sursa amintită.

Maria Dragomiroiu e căsătorită de mai bine de 30 de ani cu impresarul Bebe Mihu, povestea lor de iubire începând cu vreo patru ani înainte de nuntă. Din prima căsnicie, care a avut loc pe când artista avea doar 20 de ani, aceasta are doi copii, pe Mircea și Ileana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: