Redactia.ro
Home » Monden » Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, secretul fericirii într-o căsnicie de 36 de ani: „Nu este ceva de fațadă”

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, secretul fericirii într-o căsnicie de 36 de ani: „Nu este ceva de fațadă”

Maria Dragomiroiu este una din cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Acesteia îi merge foarte bine atât pe plan personal cat și profesional. Ea trăiește o adevărată poveste de iubire alături de impresarul Bebe Mihu, de peste trei decenii. Cei doi au făcut public motivele pentru care relația lor merge atât de bine. Secretul fericirii l-au destăinuit chiar ei.

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, secretul unei căsnicii care durează de 36 de ani 

Cei doi sunt împreună de peste trei decenii, iar aceștia au decis să mărturisească care sunt motivele pentru care relația lor merge ca pe roate și în ziua de astăzi, dar și care este secretul longevității din relația lor, potrivit Viva.

Artista mărturisit că îl iubește pe soțul ei la fel de mult ca în prima zi . Este clar faptul că au existați și între ei dispute ca în toate cuplurile . le este foarte greu să stea unul departe de celălalt iar cântăreața a destăinuit motivele pentru care relația lor merge atât de bine și după 36 de ani.

Maria Dragomiroiu: „Nu este ceva de fațadă”

Artista a povestit că este foarte greu să stea departe de sufletul pereche și că i-a fost imposibil atunci când Bebe Mihu a plecat o perioadă în America. Totodată acesta a explicat că s-a întors mult mai repede acasă, deoarece nu a putut să suporte lipsa persoanei dragi. Maria Dragomiroiu susține că Bebe Mihu este cel mai mare sprijin al iei.

„Nu este ceva de fațadă. Așa simțim. Mie mi-a fost foarte greu cât a fost plecat. Îmi este greu fără Bebe. El este sprijinul meu’, a spus Maria Dragomiroiu.

„Trebuia să mai continui și luna martie, dar m-am oprit și m-am întors. Respectul trebuie să primeze, noi avem 36 de ani împreună’, a completat Bebe Mihu. 

Cum își mențin flacăra pasiunii după 36 de ani,  Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu 

Secretul fericirii dintre Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu a fost dezvăluit. Întotdeauna fac tot posibilul să se surprindă unul pe celălalt cu fiecare ocazie pe care o au. De exemplu, cei doi își scriu bilete de dragoste. Interpreta spune că a învățat să mai lase de la ea pentru a nu avea parte de vreo ceartă insignifiantă.

„Lucrurile mărunte sunt cele mai importante. Când a venit Bebe, după ce a stat două luni în America, a găsit un bilețel sub pernă. Vreau în jurul meu să fie numai iubire. Eu nu suport să văd discuții contradictorii, chiar dacă sunt benefice, îmi fac rău’, a dezvăluit interpreta de muzică populară aceleași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: