Redactia.ro
Home » Stil de viață » Maria Ghiorghiu, previziunea care schimbă anul 2024. Ce a mărturisit clarvăzătoarea: „Catedrala Mântuirii Neamului nu este întâmplător construită în România”

Maria Ghiorghiu, previziunea care schimbă anul 2024. Ce a mărturisit clarvăzătoarea: „Catedrala Mântuirii Neamului nu este întâmplător construită în România”

Când va avea loc a doua venire a lui Iisus Hristos pe pământ?!

Maria Ghiorghiu, cunoscută în România pentru previziunile sale care adesea captează atenția publicului, a făcut o declarație surprinzătoare legată de Catedrala Mântuirii Neamului, afirmând că acest monument grandios este pregătit pentru a doua venire a Mântuitorului Iisus Hristos.

Ce spune Maria Ghiorgiu despre Catedrala Mântuirii Neamului

Într-o postare recentă pe blogul său personal, clarvăzătoarea a mărturisit că, în timp ce scria, a auzit un glas misterios care i-a vorbit despre Catedrala Mântuirii Neamului. Momentul spiritual a fost însoțit de o viziune în care cerul senin de ziua se ilumina cu o stea mare și strălucitoare, simbolizând, potrivit Mariei Ghiorghiu, un semn divin.

„Catedrala Mântuirii Neamului nu este întâmplător construită în România Duhului Sfânt”, afirmă Maria Ghiorghiu, sugerând că existența și locația acesteia au un scop bine definit în planul divin. Aceasta este o declarație îndrăzneață, care ridică monumentul la un nivel spiritual semnificativ, legându-l direct de credința și spiritualitatea creștină.

Catedrala, considerată a doua ca mărime după Bazilica Sfântul Petru din Roma, a fost un subiect de controversă în România, având atât susținători, cât și critici. Însă, conform clarvăzătoarei, contestațiile față de catedrală vin dintr-o lipsă de credință și dintr-o tendință nejustificată de a judeca.

Când va avea loc a doua venire a lui Iisus Hristos pe pământ

Previziunea Mariei Ghiorghiu adaugă un nou strat de semnificație construcției acesteia, sugerând că Catedrala Mântuirii Neamului are un rol bine definit într-un context eshatologic, adică în ceea ce privește evenimentele de la sfârșitul lumii sau a doua venire a lui Hristos, conform credinței creștine.

„ Dragii mei,

În aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

„Asta da !
Iar un alt glas intreaba:
Dar de Catedrala Mântuirii Neamului,ai auzit ?”
Clipă în care,vad un Cer senin de ziua si o fetita de circa 5 anisori care era tare fericita.

Deși acest tip de declarații pot fi interpretate în multiple moduri și sunt deschise speculațiilor, ele contribuie la discuțiile despre spiritualitate și credință în spațiul public românesc, aducând în prim-plan întrebări despre semnificația și rolul locașurilor de cult în societatea contemporană.
Pe Cerul senin de ziua ,a apărut o Stea mare si stralucitoare foarte,o Stea care pulsa precum o inima.
Totul a durat doar cateva secunde,după care a disparut.
Dragii mei,eu stiu ca multi dintre semenii nostri români, contesta cu vehementa CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Cei care graiesc impotriva acestei BISERICI a LUI HRISTOS, a doua ca marime după BAZILICA SFANTU PETRU din Roma, o fac după puţina lor Credinta si după dorinta de a -si judeca Aproapele, desi stiu ca nu trebuie s-o faca.
Catedrala Mantuirii Neamului nu este intamplator construita in Romania Duhului Sfant.

Asa precum am mai scris si altadata,CATEDRALA MANTURII NEAMULUI s-a construit cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Cu multi,foarte multi ani in urma, a fost oranduit de Sus ca aceasta CATEDRALA sa se ridice in ROMANIA VIITORULUI al DOILEA NOU IERUSALIM.
Sa primim acest DAR DIVIN dragilor,si sa asteptam cu Credinta,cu Nadejde si cu Dragoste VENIREA LUI IISUS HRISTOS in Noul Său Ierusalim, numit ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Sa pregatim Calea Venirii Mantuitorului Hristos, rugandu-ne cu iubire si cu dragoste infinita la Prea Sfanta Treime si Maica Luminii,ca sa binecuvinteze Poporul roman ales ca sa-L primeasca pe Iisus Hristos in a Doua Sa Venire pe Pămant,si sa sfinteasca cu DUHUL Său CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI.” se arată în previziunea femeii.

Indiferent de opiniile pe care le generează, este clar că Catedrala Mântuirii Neamului continuă să fie un simbol puternic, iar previziunile Mariei Ghiorghiu doar amplifică aura de mister și importanță spirituală care înconjoară acest monument.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: