Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Salt extrem cu parașuta în Catedrala Mântuirii Neamului

VIDEO Salt extrem cu parașuta în Catedrala Mântuirii Neamului

Un bărbat a încălcat barierele legalității și a făcut un gest extrem tocmai în Catedrala Mântuirii Neamului din Capitală. Acesta a intrat fraudulos în timpul desfășurării construcțiilor și a sărit cu parașuta din lăcașul sfânt. 

Bărbatul a riscat pentru o experiență unică

Bărbatul este amator de senzații tare și a postat videoclipul în mediu online, pe YouTube, devenind rapid viral printre internauți. 

În imaginile postate, se vede cum bărbatul nu a stat pe gânduri și doar în câteva secunde a sărit în gol de la cel mai înalt punct din interiorul clădirii.  Totuși acest salt este destul de periculos, deoarece nu există condiții prielnice pentru aterizare. Acesta nu a ținut cont de niciun fel de reguli. Nu se cunoaște încă identitatea acestuia. 

Conform știrileprotv.ro, sportul practicat se numește Base Jump și presupune saltul cu parașuta de la înălțimi mici de pe anumite clădiri, antene, poduri sau chiar stânci:

„Este foarte asemănător cu paraşutismul, doar că nu foloseşte avionul, folosesc spaţiile fixe de pe care sări, evident, înălţimile sunt foarte mici: 50, 70, 100, 150 de metri până în 300 de metri. Sunt paraşute special destinate pentru aşa ceva. Accidente sunt multiple, cu atât mai mult cu cât nu ai două şanse, sări fără paraşută de rezervă. Orice incident de zbor se termină prost”, a declarat Ionuţ Rites, Campion Naţional și Antrenor de Paraşutism pentru sursa citată.

Reacția Patriarhiei Române

Reprezentanții Patriarhiei au declarat că bărbatul a intrat fraudulos și că „întâmplarea a avut loc în vara anului trecut. Atunci, în Catedrala Neamului, încă era un șantier în lucru. Serviciile de pază și supraveghere ale Catedralei au început verificările în cazul acestui incident.” Tot aceștia anunță că vor sesiza și autoritățile pentru declanșarea unei anchete.

Videoclipul a fost postat postat abia anul acesta, în luna mai, dar a avut un real succes în rândul amatorilor de senzații tari. Acesta a primit aprecieri și comentarii de susținere. Deși a fost foarte riscant de partea lui, bărbatul teribilist are noi urmăritori pe contul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: