Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Maria Ghiorghiu, previziuni fatale pentru România. Ea mai susţine şi că Iisus Hristos i-a vorbit

Maria Ghiorghiu, previziuni fatale pentru România. Ea mai susţine şi că Iisus Hristos i-a vorbit

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a făcut un anunț șocant

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu vorbește despre vremea din țara noastră și fenomenele meteo care vor fi în următoarea perioadă.

Prezicătoarea atrage atenția și susține că ar putea exista posibilitatea ca debitul râului Olt să crească excesiv, să fie inundații și, în cele din urmă, să fie provocate dezastre.

Maria Ghiorghiu pretinde că Iisus Hristos i-a vorbit

Maria Ghiorghiu a susținut, pe blogul personal, că a vorbit cu Iisus Hristos.

Iisus Hristos mi-a grăit așa: Tu ești imaginea mea! Cel ce păstrează numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine, nu știe să Îi fie recunoscător Prea Sfântului nostru Binefăcator, adică Prea Sfântului Duh!

Dar brusc, dragii mei, aud un glas blând și dulce, un glas de care eu m-am îndrăgostit de un infinit de ori și pentru care mi-aș da şi viaţa în orice clipă. Acest glas spunea aşa: ”Tu ești Imaginea Mea! Ești Imaginea a Cineva!”.

Iar în acel moment îmi aud glasul sufletului meu care spune așa: „Eu nu eram Imaginea nimănui!”.

Și rămân uimită de ceea ce văd în camera mea, sub plafon. Vedeam dragilor, vedeam pe Iisus Hristos răstignit pe o cruce mare din lemn gros, cioplit și nu finisat, Îi văd Chipul însângerat, Coroana de Spini Îi rănise pielea Capului Său Prea Sfânt.

Avea în jurul Trupului o pânză albă legată de mijloc, iar ochii Lui albaștri erau aţintiţi spre cerul albastru senin şi gura Sa prea sfântă era deschisă de parcă ar fi strigat la TATĂL Cel Ceresc. De pe pieptul Său, curgeau şiroaie de sânge prea curat și prea sfânt și nevinovat.

Privind cu lacrimi la această tragedie, sufletul meu mai are puterea să spună fără cuvinte: „Eu nu eram Imaginea nimănui lumesc!

Eu nu sunt Imaginea nimănui lumesc”. Iar Scumpul nostru Mântuitor, de acolo de pe Sfânta Cruce, îmi răspunde aşa: „Tu eşti Imaginea Mea!”, a scris Maria Ghiorghiu.

Spune că a surprins şi OZN-uri

Maria Ghiorghiu crede că a surprins „OZN-uri” pe cerul din România, la Tecuci.

“Eram într-o noapte în anul 2000 stăteam pe un câmp, eram pe fotoliul din bucatarie. Am auzit un bazait foarte puternic și nu am mai văzut pereți.

Am văzut o nava, OZN-uri, eu atunci nu știam despre ele și văd că își deschide o usa de foc și ma aspira și în momentul in care m-a luat acolo, am ajuns intr-o încăpere mare care arata ca o barca.

Încăperea era făcută numai din oglinzi. Am fost întinsa pe masa din inox, erau 4 extratereștii si au preparat o soluție și mi-ai dat-o forțat, iar din acea zi am început sa am o conexiune cu ei”, a declarat clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: