Redactia.ro
Home » Monden » Maria Tebieș vine cu noi declarații șocante. Fosta ispită de la „Insula iubirii” o provoacă oficial pe Iustina Loghin la luptă

Maria Tebieș vine cu noi declarații șocante. Fosta ispită de la „Insula iubirii” o provoacă oficial pe Iustina Loghin la luptă

Maria Tebieș, una dintre cele mai cunoscute ispite din showbizul românesc, continuă să surprindă prin dezvăluirile făcute în cel mai recent interviu acordat în cadrul podcastului moderat de Bogdan Mocanu. Într-o conversație sinceră și neconvențională, Maria a recunoscut că ar fi vrut să îi facă un copil lui Cornel, unul dintre concurenții pe care l-a ispitit în cadrul unui reality show desfășurat în Thailanda.

Declarațiile sale au stârnit numeroase controverse, oferind o nouă perspectivă asupra relațiilor dintre participanții la astfel de emisiuni. Deși mulți o admiră pentru sinceritatea și încrederea de sine, dezvăluirile recente au stârnit un val de controverse.

O aventură care putea deveni mai mult

Maria Tebieș nu a ezitat să vorbească deschis despre experiența sa din Thailanda, unde a avut rolul de ispită. Printre cei pe care a încercat să-i testeze a fost Cornel, un bărbat aflat într-o relație de lungă durată cu Iustina, partenera sa care urmează să îi ofere al cincilea copil. Deși Cornel a ales să rămână alături de Iustina la finalul show-ului, Maria a mărturisit că între ei ar fi putut să fie ceva mai mult dacă bărbatul ar fi ales alt drum.

„Am spus deja că, dacă Cornel ar fi ales să meargă mai departe, aș fi acceptat. Am fost deschisă la această posibilitate și chiar am spus că i-aș fi făcut cel de-al cincilea copil.”, a declarat Maria Tebieș în cadrul interviului.

Relațiile ispitelor, dincolo de cameră

Ispitele din cadrul show-urilor de televiziune sunt adesea privite ca personaje care testează limitele relațiilor concurenților. Totuși, Maria Tebieș a subliniat că, de multe ori, ceea ce se întâmplă între ispitiți și concurenți depășește cadrul stabilit de producători. În cazul ei, relația cu Cornel ar fi putut să se transforme într-o legătură reală și de durată, mai ales dacă acesta ar fi ales să rupă relația cu Iustina.

„Adevărul este că, atunci când petreci atât de mult timp împreună într-un astfel de mediu, sentimentele pot deveni reale. Dacă Cornel nu ar fi ales să o ierte pe Iustina, între noi doi ar fi putut exista ceva frumos, ceva autentic.”, a adăugat Maria.

Întrebarea care a stârnit controversa

În cadrul podcastului realizat de Bogdan Mocanu, discuția a ajuns și la un punct sensibil: posibilitatea ca Maria să fi fost dispusă să îi facă lui Cornel un copil. Răspunsul său a fost surprinzător de direct, confirmând că ar fi acceptat acest lucru dacă relația dintre Cornel și Iustina s-ar fi destrămat. Această declarație a alimentat și mai mult speculațiile despre adevăratele intenții ale ispitei.

„Am spus și în emisiune: dacă nevasta lui nu rămânea însărcinată, rămâneam eu. N-am nicio problemă cu asta, am doar 26 de ani și am tot timpul înainte.”, a glumit Maria, provocând atât râsete, cât și critici din partea celor care au ascultat podcastul.

Maria Tebieș, dispusă să lupte pentru Cornel

Controversele nu s-au oprit la declarațiile despre copil. Întrebată dacă ar fi dispusă să o înfrunte pe Iustina într-o confruntare de MMA în gala RXF, Maria Tebieș a răspuns afirmativ. De altfel, aceasta nu este prima dată când bruneta își exprimă dorința de a avea o confruntare fizică cu soția lui Cornel. Deși aceste afirmații au fost făcute într-un context ușor glumeț, ele reflectă tensiunile acumulate între cele două femei.

„Normal că aș provoca-o pe Iustina în RXF. I-aș da puțin cu pumnul.”, a declarat Maria cu un zâmbet provocator, lăsând să se înțeleagă că nu ar da înapoi de la o confruntare directă.

Ce înseamnă rolul de ispită

Pentru mulți telespectatori, rolul unei ispite într-un reality show este unul simplu: să testeze fidelitatea participanților. Însă, după cum a dezvăluit Maria Tebieș, rolul său a fost mult mai complex. Ea a reușit să creeze o legătură reală cu Cornel, iar sentimentele care s-au dezvoltat între ei nu au fost pur și simplu o joacă de televiziune. Deși Cornel a ales să rămână alături de Iustina, relația lor a fost pusă la încercare pe parcursul show-ului din Thailanda. Iustina, care urmează să îl facă tătic pentru a cincea oară, a fost vizibil afectată de apropierea dintre Cornel și Maria. Totuși, la final, Cornel a decis să ierte și să-și continue viața alături de partenera sa de lungă durată.

Deși Cornel a ales să rămână alături de Iustina, relația lor a fost pusă la încercare pe parcursul show-ului din Thailanda. Iustina, care urmează să îl facă tătic pentru a cincea oară, a fost vizibil afectată de apropierea dintre Cornel și Maria. Totuși, la final, Cornel a decis să ierte și să-și continue viața alături de partenera sa de lungă durată. Această alegere a fost una care a surprins-o pe Maria, mai ales că ea simțea că între ei doi exista o chimie puternică.

Ispita Maria Tebieș, o carieră în ascensiune

Pe lângă participarea în show-uri de televiziune, Maria Tebieș este cunoscută pentru implicarea sa în diverse proiecte media și evenimente mondene. Bruneta a câștigat rapid popularitate datorită personalității sale directe și deschise, dar și datorită aspectului fizic atrăgător. Cu toate acestea, viața personală a Mariei rămâne un subiect intens dezbătut, iar recentele sale declarații nu au făcut decât să adâncească interesul publicului.

Reacțiile fanilor la dezvăluirile făcute de Maria Tebieș au fost împărțite. Unii au apreciat sinceritatea și deschiderea cu care a vorbit despre sentimentele sale, în timp ce alții au criticat faptul că s-a implicat într-o relație deja existentă și a fost dispusă să meargă mai departe cu Cornel.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: