Redactia.ro
Home » Monden » Marian Drăgulescu, adeptul relației deschise. Ce mărturisiri a făcut celebrul gimnast

Marian Drăgulescu, adeptul relației deschise. Ce mărturisiri a făcut celebrul gimnast

Marian Drăgulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Celebrul gimnast vorbește despre povestea de iubire pe care o trăiește în acest moment cu Simona Sârbu.

 

Gimnastul este adeptul relațiilor deschise

 

Marian Drăgulescu și Simona Sârbu au o poveste de iubire frumoasă, dar diferită. Campionul mondial a ales să vorbească despre povestea de dragoste pe care o are în prezent cu iubita sa.

Marian Drăgulescu, campionul mondial la gimnastică de opt ori, a vorbit în cadrul unui interviu despre o relație deschisă.

Acesta a subliniat în cadrul interviului oferit de curând că se numără printre adepții relațiilor deschise. Gimnastul nu se referă la relațțile în care partenerii ies și cu alte persoane, ci face referire la modul în care iubiții își știu parolele de la telefon unul altuia ca să nu existe nicio suspiciune.

“Cel mai greu este să găsești chimia aia, compatibilitatea și stabilitatea. Eu am încredere într-o persoană de la început. Mereu am avut relații deschise și acum am codul de la telefonul iubitei mele și ea pe al meu”, a declarat gimnastul pentru VIVA!.

 

Marian Drăgulescu își mai dorește un copil

 

Potrivit declarațiilor, gimnastul își mai dorește cel puțin un copil. El are un băiat și o fată – Richard și Beatrice – din prima căsătorie, cea cu Larisa Drăgulescu.

Sportivul a mărturisit că își dorește un copil și cu actuala iubită și preferă să aibă o fetiță.

Ea nici nu știa cine sunt, colegii de muncă i-au spus. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie. Mai vreau copii, unul, doi, poate fetițe, a mai mărturisit sportivul de 39 de ani, potrivit sursei citată mai sus.

Simona Sârbu și-a sărbătorit zilele trecute ziua de naștere, iar iubitul ei i-a transmis pe Facebook un mesaj emoționant. La mulți ani frumoși iubita… multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor” , a fost mesajul care a însoțit poza în care cei doi se țin de mână în timp ce se relaxează pe niște paturi plutitoare într-o piscină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: