Redactia.ro
Home » Știri » Marian Godină, reacție după tragedia de la Onești: „Unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter”

Marian Godină, reacție după tragedia de la Onești: „Unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter”

Polițistul Marian Godină a reacționat imediat după tragedia de la Onești. Dezvăluirile făcute de unul dintre cei mai apreciați oameni ai legii au scos la iveală informații neștiute din sistem.

Marian Godină a avut o primă reacție după tragedia de la Onești, unde un bătrân de 68 de ani a ucis doi muncitori luați ostatici.

Marian Godină, reacție după tragedia de la Onești

Polițistul de la Acțiuni Speciale a dezvăluit pe reţelele de socializare la câte exerciţii de tragere în poligon a participat în 2020.

„Anul trecut, ca politist la SAS, am tras in poligon de patru ori. De patru ori intr-un an, ati citit bine. Si as zice ca au fost doar trei, dar pentru ca nu-mi amintesc exact si nu vreau sa mint, zic patru, desi inclin spre trei. Iar unii viseaza sniperi pe blocuri si rapel din elicopter…”, a scris Marian Godina într-o postare pe Facebook.

După cum era de așteptat, la mesajul postat de polițistul Marian Godină au curs comentariile.”Populatia se asteapta la aceste interventii in forta deoarece asta este prezentat de catre MAI cu fiecare ocazie.Nu stiu oamenii ca voi executati 3-4 trageri de antrenament pe an. Macar oleaca de bataie stiti?”, a scris unul dintre cei internauții care îl urmăresc pe Marian Godină.

„Sunt convins ca se pot gasi oameni foarte antrenati…si lunetisti si baieti care sa faca rapel si echipa de patrundere in mod dinamic…trebuie doar sa ceri, nu sa crezi ca nu o sa se intample..”, a mai comentat un alt urmăritor al celebrului polițist de la Acțiuni Speciale.

Mesajul reprezentanților Poliției, după tragedia de la Onești

Reprezentanții Poliției au transmis un prim mesaj referitor la tragedia de la Onești care a șocat toată România!

”La finalizarea verificărilor vom întocmi un raport, cei vinovați de acestă tragedie vor răspunde legal”, au precizat reprezentanții Poliției.

Potrivit datelor din anchetă, primul apel la 112 a fost efectuat la ora 11.47 de către bărbatul care anunța că are o problemă din cauza unui litigiu. Individul a amenințat atunci că va folosi un cuțit, potrivit comisarului șef de poliție Gheorghe Cristian.

Tragedia de la Onești, firul evenimentelor

Primul echipaj de Poliție a ajuns la 11.52. Potrivit primului raport, la ora 11.55 s-a dispus constituirea unei grupe operative cu 17 polițiști. Printre aceștia a fost convocat și un negociator, precum și o echipă de intervenție. La locul faptei s-a deplasat chiar și adjunctul șefului Poliției Onești.

Adjunctul Poliției Onești este chiar cel care a inițiat primele discuții cu bărbatul care a lansat amenințările, pe motiv că acesta îl cunoștea pe individ. Așadar, s-au căutat soluții până la sosirea negociatorului.

Negociatorul a ajuns la locul faptei la ora 13.53, moment în care a preluat negocierile cu bărbatul. Negociatorul a fost chemat de urgență, deși acesta era liber în ziua intervenției.

La ora 14.01, s-a cerut sprijinul ISU. La ora 14.38, agresorul a reapelat 112 și a anunțat că are în casă două persoane legate.

Pentru viața celor doi muncitori, criminalul a cerut să i se restituie actul apartamentului sau 300.000 de euro.

Cine este criminalul din Onești

Gheorghe Moroşan este bărbatul din Oneşti care a sechestrat doi bărbaţi şi apoi i-a ucis după ce negocierile cu Poliţia au eşuat.

Individul a fost împuşcat de nouă ori în timpul intervenţiei luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale.

În cele din urmă, Gheorghe Moroşan a ajuns în stare gravă la spital, seara trecută, fiind operat de urgenţă.

Pentru cele două victime ale criminalului de la Onești, Silviu Iştoan (38 de ani) şi Dan Pătatu (55 de ani), medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața, după ce au suferit mai multe plăgi înjunghiate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: