Redactia.ro
Home » Monden » Marian Godină, replică pentru George Buhnici: „Mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci”

Marian Godină, replică pentru George Buhnici: „Mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci”

George Buhnici a fost criticat pe rețelele de socializare, după ce a mărturisit, într-un interviu pentru Xtra Night Show, că femeile trebuie să meargă la sală înainte de a se afișa pe plajă cu vergeturi. Acesta a afirmat că soția lui „arată ca o minoră”. Acum, Marian Godină, proaspăt tătic, i-a dat o replică vloggerului în mediu online! 

Marian Godină, replică pentru George Buhnici

Celebrul polițist brașovean, Marian Godină a scris pe pagina personală de Facebook faptul că este indignat de părerile oamenilor care nu apreciază corpul femeilor care au dat viață, cele care au dus greul pe toată perioada sarcinii, precum soția lui. Acesta a făcut aluzie la ultimul interviu pe care l-a dat George Buhnici, unde afirma că este norocos să aibă o soție care arată ca „o minoră”, făcând referire la femeile care nu merg la sală și nu își întrețin fizicul.

Acesta a făcut referire și la Ilinca Vandici care cu puțin timp înainte a afirmat că ea nu l-a pus niciodată pe soțul ei să schimbe scutece, iar Marian Godină afirmă că el nu este un astfel de bărbat care să-și lase soția singură:

„Am scris de vreo două ori până acum despre aventurile mele ca proaspăt tată de fetiță, mi s-a părut amuzant de împărtășit cu voi stângăciile pe care le am în această nouă profesie, cea de tată. 

M-au amuzat foarte tare, ba chiar am râs, unele comentarii, majoritatea din partea altor tătici în care își povesteau peripețiile. 

Deși nu am dorit în mod intenționat să o distorsionez, povestea e puțin diferită de realitate. Ce am povestit eu p-aici se întâmplă în  câteva zeci de minute pe zi.

Dacă a fi mafiot înseamnă să nu schimbi scutece, să nu împingi la căruț, să nu-i faci băiță bebelușului, să nu-i dai biberon, atunci nu-s mafiot. Apropos, nici nu-mi doresc să fiu mafiot.

Lăsându-mă pe mine la o parte și comentariile în care eram atât de lăudat pentru „eforturile” mele, vreau să vă spun că greul e dus de Georgiana, iar asta cred că e valabil în orice familie.

Mama este baza, oricât de mult mi-aș dori eu să împart sarcinile în mod egal, ba chiar să mă ocup eu mai mult.

Mama duce cele nouă luni de sarcină, ea adoarme cu dureri lângă soțul neputincios, ea este cea care trece prin greul nașterii. Tot ea este cea care pune câteva kilograme în plus, eventual niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare „pentru a se uita după țâțe și buci.”

Viața mamei se ramifică în două după naștere, iar tot timpul ei îi aparține copilului.

Mamele merită toată aprecierea și respectul nostru, iar dacă vreodată le comentați mamelor voastre, să vă fie rușine, măgarilor care sunteți voi măgari! Valabil și pentru mine”

George Buhnici, declarații controversate

George Buhnici a întrecut orice limită în declarațiile pe care le-a făcut publice, în timp ce se afla la un festival din Constanța. Acesta a stârnit controversă în urma afirmațiilor sale, criticând aspectul fizic al femeilor care nu ar avea grijă de fizicul lor și care stau în costum de baie, deși nu ar fi indicat dacă au „celulită și vergeturi”. 

Cunoscutul vlogger a susținut faptul că persoanele care vin la mare vor să vadă piele, nu vergeturi. Acesta le recomandă femeilor să meargă la sală:

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici pentru „Xtra Night Show”.

Afirmația care a șocat telespectatorii 

Acesta a uimit atunci când a susținut că șansa vieții lui este  o soție care arată „ca o minoră”:

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră aşa cum ai zis”, a intervenit reporterul emisiunii

„Nu, nu sunt, Doamne fereşte!”, a clarificat Lorena, soția vloggerului, potrivit „adevărul.ro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: