Redactia.ro
Home » Horoscop » Mariana Cojocaru a făcut anunțul. Ce înger ți se potrivește în funcție de zodie

Mariana Cojocaru a făcut anunțul. Ce înger ți se potrivește în funcție de zodie

Astrologia este o disciplină care fascinează milioane de oameni din întreaga lume, oferind o perspectivă unică asupra personalității și destinului fiecăruia. Mariana Cojocaru, un cunoscut astrolog român, susține că fiecare zodie este protejată de un înger specific, care oferă sprijin și ghidare.

Fiecare zodie beneficiază de protecția unui înger specific, care îi ajută să își dezvolte calitățile și să își depășească provocările. Iată în continuare care sunt acești îngeri și cum influențează viața fiecărei zodii!

Îngerii păzitori ai fiecărei zodii

Berbec – Malahiel, îngerul curajului

Pentru nativii din Berbec, Malahiel este îngerul protector. Acesta este cunoscut ca îngerul curajului, oferindu-le Berbecilor capacitatea de a-și pune în valoare voința și ambiția. Malahiel le conferă Berbecilor o forță nevăzută, spirituală, care le permite să îmbine ambiția cu capacitatea de a fi lideri. Sub protecția acestui înger, Berbecii reușesc să realizeze lucruri pe care puțini oameni le pot atinge, indiferent de nivelul lor de pregătire.

Taur – Ashmodail, îngerul răbdării și Perseverenței

Taurul este protejat de Ashmodail, îngerul răbdării și al perseverenței. Această entitate divină le oferă nativilor din Taur capacitatea de a lupta pentru succes cu o determinare de neclintit. Taurii sunt cunoscuți pentru faptul că duc lucrurile la bun sfârșit și rareori se abat de la traseul lor în viață. Ashmodail le insuflă ambiția și încăpățânarea necesare pentru a-și atinge toate obiectivele și visurile.

Gemeni – Ambriel, îngerul gândurilor pure

Ambriel este îngerul care protejează Gemenii, oferindu-le puterea de a menține gândurile pure și de a evita răul. Ambriel le dăruiește nativilor din Gemeni capacitatea de a găsi soluții simple la probleme complexe, soluții care nu rănesc pe nimeni și care presupun o comunicare reală și deschisă. Acest înger le asigură Gemenilor claritatea mentală necesară pentru a naviga prin viață cu ușurință și empatie.

Rac – Muriel, îngerul grijii pentru ceilalți

Racii sunt protejați de Muriel, îngerul grijii pentru ceilalți. Muriel le oferă sprijin emoțional în momentele dificile, ajutându-i să ofere hrana emoțională necesară celor din jur. Racii sunt capabili să ofere sprijin, dar uneori uită de ei înșiși și pot deveni blazați și deprimați. Muriel îi ajută să dăruiască fără a pierde nimic și să primească înmiit orice bucurie, creând o atmosferă benefică pentru explorarea emoțiilor.

Leu – Verchiel, îngerul puterii controlate

Pentru Lei, Verchiel este îngerul protector care îi ajută să își controleze puterea. Conștiința de sine este esențială pentru Lei, iar Verchiel le oferă capacitatea de a-și cunoaște puterea și de a o folosi în mod pozitiv. Acest înger îi ajută să evite atributele negative ale puterii, cum ar fi egoismul, și să își dezvolte creativitatea și încrederea în forțele proprii.

Fecioară – Hamaliel, îngerul virtuții

Hamaliel, îngerul virtuții, este protectorul nativilor din Fecioară. Acest înger le oferă Fecioarelor capacitatea de a rezista stresului și de a duce la bun sfârșit orice sarcină. Hamaliel le ajută să înțeleagă că oamenii au nevoie de sprijin pozitiv și de încurajare, nu de critici constante. Sub protecția acestui înger, Fecioarele devin mai puțin critice și mai susținute în relațiile cu ceilalți.

Balanță – Uriel, îngerul dorințelor constructive

Balanțele sunt protejate de Uriel, îngerul dorințelor constructive. Acest înger le ajută să mențină echilibrul și armonia în viața lor, chiar și atunci când acest lucru presupune un efort continuu. Uriel le oferă puterea de a crea și de a menține pacea, folosind mijloace sociale, artistice și estetice. El îi ajută pe nativii din Balanță să fie creatori ai armoniei în Univers, atât pe plan fizic, cât și spiritual.

Scorpion – Barbiel, îngerul transformării

Nativii din Scorpion sunt protejați de Barbiel, îngerul transformării. Barbiel le oferă puterea de a transforma mânia în compasiune și îi ajută să își urmeze calea spirituală. Scorpionii se confruntă cu cele mai puternice impulsuri din zodiac și au nevoie de ajutorul acestui înger pentru a-și controla aceste impulsuri și pentru a-și dezvolta compasiunea și înțelegerea.

Săgetător – Adnachiel, îngerul puterii iubirii

Adnachiel este îngerul care protejează Săgetătorii, oferindu-le puterea iubirii divine. Acest înger îi ajută să canalizeze ambiția către iubire și să transforme dorințele umane în aspirații spirituale. Adnachiel le insuflă Săgetătorilor nevoia de a călători pe calea spirituală, fără a se concentra asupra destinației, ci asupra călătoriei în sine.

Capricorn – Haniel, îngerul revelării divinității

Capricornii sunt protejați de Haniel, îngerul revelării divinității. Haniel le oferă capacitatea de a percepe divinul în orice actiune umană și îi ajută să transforme viața spirituală din ideal în acțiune concretă. Acest înger le permite Capricorni să-și depășească nevoia de control și să se dedice idealurilor spirituale, ajutându-i să găsească un echilibru între planul uman și cel spiritual.

Vărsător – Gabriel, îngerul adevărului

Pentru Vărsători, Gabriel este îngerul adevărului. Gabriel le oferă puterea de a rosti și de a transmite adevărul în toate acțiunile lor. Acest înger îi ajută să creeze sisteme de gândire care să inspire și să aducă cunoștințe spirituale mari grupuri de oameni. Gabriel le oferă Vărsătorilor bucuria cunoașterii și capacitatea de a insufla idealuri înalte spirituale.

Pești – Barakiel, îngerul credinței

Nativii din Pești sunt protejați de Barakiel, îngerul credinței. Barakiel le oferă Peștilor capacitatea de a face diferența între cunoaștere și credință, ajutându-i să își înțeleagă atât personalitatea, cât și sufletul. Acest înger îi asistă în efortul de a-și înțelege instinctele și de a-și înălța mintea deasupra lor prin conștiința intuitivă. Barakiel îi ajută pe Pești să aline durerile celorlalți și să construiască în oameni conștiința faptului că pot muta munții din loc cu un strop de credință.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: