Redactia.ro
Home » Monden » Mariana Moculescu trece prin clipe de disperare. Ce a pățit vedeta: „Este o nenorocire”

Mariana Moculescu trece prin clipe de disperare. Ce a pățit vedeta: „Este o nenorocire”

Mariana Moculescu are parte de clipe de disperare, după ce a aflat că este nevoită să părăsească apartamentul în care locuiește. Cum a ajuns vedeta în asemenea situație. Este de necrezut.

Mariana Moculescu trece prin clipe de disperare

Mariana Moculescu este nevoită să părăsească de urgență apartamentul în care locuiește. Vedeta a povestit cu lux de amănunte clipele pline de disperare prin care trece. Aceasta a ajuns să stea cu bagajele la ușă, după ce vecinii i-au sărit în cap. Mariana Moculescu a explicat faptul că vecinii se plâng că apartamentele lor sunt inundate din cauza locuinței ei. Acum, este nevoită să părăsească locul unde stă.

„Vai, dar ce stresată sunt! Este ceva inconfortabil! Orice zi care trece este o nenorocire. Vecina de la etajul 5, eu stau la 6, a reclamat faptul că tot tavanul ei este plin de apă. De asemenea, și vecinul de pe palier, care are peretele lipit de peretele băii mele, a reclamat că și peretele lui e plin de apă, infiltrat cu apă. Proprietarul a chemat muncitori care au spart la baie și, într-adevăr, e plin de apă zidul și au spart țeava, trebuie să renoveze tot apartamentul dacă tot sparg toată baia”, a spus Mariana Moculescu, la Antena Stars.

Mariana Moculescu nu a găsit soluții

Fosta soție a lui Horia Moculescu stă cu bagajele făcute la ușă de acum o săptămână. Aceasta nu găsește alt apartament în care să se mute și care să îndeplinească condițiile pe care și le dorește. „Trebuie să-mi găsesc neapărat, dar urgent rău de tot o locuință, să mpă mut, am vreo 30 de bagaje. Tot caut de atâtea zile! Asta s-a întâmplat joia trecută și îmi permanență îmi caut, deci sunt ruptă de oboseală, nu mai știu cum mă cheamă, dau banii pe taxi-uri, mă duc și în Titan, și în Crângași, dar eu vreau aici în centru și n-am găsit nimic care să îmi convină. De o săptămână sunt bagajele făcute, îmi spăl lucrurile zilnic, cele pe care le-am păstrat pentru mine”, a mai spus vedeta, la același post TV.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: