Redactia.ro
Home » Știri » Marii artiști ai lumii s-au adunat la un concert anti-război: #StandUpForUkraine

Marii artiști ai lumii s-au adunat la un concert anti-război: #StandUpForUkraine

Marii artiști ai lumii s-au adunat la un concert anti-război

Marii artiști ai lumii s-au adunat la un concert anti-război. Bono și The Edge de la formația irlandeza U2 au cântat o versiune acustică a melodiei „Walk On” în sprijinul refugiaţilor ucraineni. #StandUpForUkraine a fost un eveniment organizat pentru refugiații din Ucraina.

Marii artiști ai lumii s-au adunat la un concert anti-război: #StandUpForUkraine

Sâmbătă a fost organizat un concert prin care s-au strâns fonduri pentru refugiații ucraineni. Bono și The Edge de la formația irlandeză U2 au cântat o versiune acustică a melodiei „Walk On” în sprijinul refugiaţilor ucraineni, informează News.ro.„Oamenii curajoşi din Ucraina luptă pentru libertatea lor – şi pentru a noastră – în faţa unei violenţe de nedescris şi a unei invazii nedrepte. Peste 4 milioane de oameni, majoritatea femei şi copii, au fost nevoiţi să fugă pentru a-şi salva viaţa – o populaţie aproape de dimensiunea Irlandei. Liderii lumii trebuie să se ridice şi să stea alături de ucraineni acum, de cei care luptă şi de cei care au fugit, şi să stea alături de refugiaţii de pretutindeni care au fost forţaţi să-şi părăsească casele şi pământurile”, au scris muzicienii.

De asemenea, trupa italiană Måneskin, care a câștigat Eurovision 2020, a înregistrat un cântec special pentru campania organizată de Global Citizen. Melodia se numește Standup for Ukraine. Trupa a cerut lumii să sprijine Ucraina, să ajute refugiații și să ofere asistență umanitară.

We are one, cel mai mare concert caritabil din România, dedicat refugiaților ucraineni

Pe 12 martie, a avut loc cel mai mare concert caritabil din România pentru refugiații ucraineni. Peste 35 de artiști naționali si internaționali au urcat pe scenă, precum INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Delia, dar și Armin Van Buuren, Tom Odell şi Jamala. Evenimentul a fost prezentat de Andreea Esca și Andi Moisescu. Acesta a fost cel mai mare concert caritabl organiat în România, cu 8 ore de muzică și entertainment.

„Pentru fiecare milion de oameni care se tem, există un milion de oameni care nu se tem să ajute. Zilele acestea, misiunea noastră este să ajutăm poporul ucrainean. Împreună, WE ARE THE ONE! SAGA Festival, PRO TV, KISS FM şi Primăria Municipiului Bucureşti îşi unesc forţele pentru cel mai mare concert caritabil live din România, cu scopul de a ajuta ucrainenii care se află într-o situaţie extrem de dificilă în acest moment , sâmbătă, 12 martie, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Deoarece UMANITATEA NU ARE GRANIŢE, acum este vremea să ne unim şi să arătăm UNITATE tuturor celor care au nevoie.

PRO TV va dona toate încasările din publicitate, pe toată durata concertului, şi încurajăm toţi reprezentanţii media din piaţă să procedeze la fel, astfel încât să putem asigura nevoile de bază ale celor care au fost nevoiţi să-şi părăsească casele, de la mâncare şi haine, până la medicamente şi adăpost. Toate donaţiile vor fi făcute către Crucea Roşie Română”, au transmis organizatorii într-un comunicat de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: