Redactia.ro
Home » Știri » Marilena Chelaru trece prin clipe de groază! Actrița a spus adevărul direct de pe patul de spital: “Sunt multe boli care s-au adunat!”

Marilena Chelaru trece prin clipe de groază! Actrița a spus adevărul direct de pe patul de spital: “Sunt multe boli care s-au adunat!”

Marilena Chelaru este una dintre cele mai iubite artiste din țară, care în ultima perioadă a trecut prin multe greutăți. Vârsta începe să își spună cuvântul și problemele de sănătate sunt și ele pe măsură. Marea doamnă a teatrului românesc este acum la spital, unde medicii i-au pus un diagnostic dur.

Marilena Chelaru a aflat ce probleme are

Marilena Chelaru trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebra actrița se confruntă cu multe probleme de sănătate, care au pus-o la pat. În urmă cu o săptămână a chemat ambulanța si de atunci stă internată în spital, unde medicii i-au făcut toate investigațiile.

Vezi și: Marinela Chelaru, de urgență la spital. Problemele de sănătate îi fac viața un calvar

Chiar de pe patul de spital, actrița a mărturisit că are anevrism. După mai multe investigații amănunțite si RMN a primit durerosul diagnostic. Este conștientă că vârsta și-a spus cuvântul, motiv pentru care va avea mai multă grijă de ea si va ține chiar și regim.

„Mi-au făcut investigații, normal. Acum trebuie să îmi facă interpretările rezultatelor la analize. M-au făcut RMN. Nu am mai avut anevrism până acum, dar sunt multe boli care s-au adunat una pe asta, bătrânețea, aia este. Trebuie să ai grijă de ține la o anumită vârstă. Să ții regim, să nu faci excese.”, a declarat Marinela Chelaru, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Ce restricții are Marilena

Medicii i-au impus multe restricții actriței, care are deja 63 de ani și multe probleme de sănătate. Trebuie să fie foarte atentă la tot ce face, dar mai ales la Alimentația ei. Acum, vedeta nu mai are voie să fumeze și nici măcar să consume băuturi pe bază de cofeină.

În plus, nu mai are voie să consume nici alimente pe bază de grăsimi sau care conțin sare. Avantajul ei este că nu a consumat niciodată alcool în exces și îi este foarte ușor să renunțe complet la acest obicei. Are un organism foarte sensibil, mai ales de când s-a operat la inimă. Trebuie să aibă mare grijă dacă vrea să treacă cu bine și peste această încercare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: