Redactia.ro
Home » Monden » Marinela Chelaru, de urgență la spital. Problemele de sănătate îi fac viața un calvar

Marinela Chelaru, de urgență la spital. Problemele de sănătate îi fac viața un calvar

marinela chelaru

Actrița Marinela Chelaru, în vârstă de 63 de ani, trece din nou prin momente dificile. Starea ei de sănătate nu este una deloc bună, iar moralul ei este la pământ. Mai multe detalii despre situația delicată în care se află a oferit chiar ea.

Marinela Chelaru a ajuns din nou la spital. Problemele de sănătate îi fac viața un calvar

Marinela Chelaru se află din nou pe patul de spital după ce în urmă cu ceva timp a suferit o intervenție chirurgicală la inima. Acum câteva zile a început să se simtă din ce în ce mai rău, așadar a fost nevoită să apeleze la medici. „Am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit foarte bine. De două zile mă simt tot mai rău. Nu mă simt bine deloc cu inima, m-a tăiat `pe motor` și acum am probleme mai tot timpul. De câte ori mă simt rău vin la spital să previn ceea ce ar putea fi și mai rău, nu stau să ajung ca problemele să devină majore. Este greu, foarte greu”, a explicat Marinela Chelaru, conform Fanatik. 

Actrița Marinela Chelaru are probleme de sănătate de mai mult timp, având în urmă cu ceva timp o intervenție chirurgicală la inimă, în care una dintre artere i-a fost înlocuită cu o venă de la mână. De atunci, aceasta este nevoită să meargă la controale medicale regulate pentru a-și menține starea de sănătate sub control.

Marinela Chelaru speră să încânte din nou publicul

Deși nu are o stare de spirit extraordinară, actrița nu și-a pierdut optimismul și susține că și-ar dori să revină în lumina reflectoarelor pentru a aduce din nou zâmbetul pe chipul celor care îi apreciază munca. Ajunsă la 63 de ani, Marinela Chelaru încercă să-și mențină energia și face tot ce-i stă în putință pentru a se menține activă.

Marinela Chelaru este o personalitate cunoscută în lumea umorului românesc, fiind una dintre membrii fondatori ai grupului Vouă în anii ’90, alături de nume sonore ale lumii actoriei precum Maria Buză, Marius Florea Vizante sau Gheorghe Ifrim, actorul care îl interpretează pe primarul Vasile din serialul de televiziune Las Fierbinți”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: