Redactia.ro
Home » Știri » Marina Almășan, mesaj cutremurător după ce Victor Socaciu a murit: “Poate de acolo, de sus, alături de mine, de aici, de pe pământ…”

Marina Almășan, mesaj cutremurător după ce Victor Socaciu a murit: “Poate de acolo, de sus, alături de mine, de aici, de pe pământ…”

Imediat după vestea că Victor Socaciu a murit, Marina Almășan a avut o primă reacție în spațiul public. Cei doi au împreună un băiat, însă în 2012 au trecut printr-un divorț cu scandal. Acum cea care i-a adus un copil pe lume regretatului artist a transmis un mesaj cutremurător după moartea fostului soț.

Marina Almășan, mesaj cutremurător după ce Victor Socaciu a murit: “Poate de acolo, de sus… “

La scurt timp după ce fiica lui a anuntat ca Victor Socaciu a murit, Marina Almășan a postat pe contul personal de Facebook un mesaj cutremurător, însoțit de o imagine de pe vremea când cei doi formau o familie. În fotografie apare și fiul lor, de pe vremea când era doar un bebeluș.

“Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale.
Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume.
Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.
Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.
Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…
Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit “

Celebra prezentatoare tv a atasat și linkul de la o melodie de-a lui Victor Socaciu.

Marina Almășan, despre înmormântarea lui Victor Socaciu

Cât despre înmormântarea lui Victor Socaciu, Marina Almășan a mărturisit că nu știe dacă va merge. Celebra prezentatoare a dezvăluit că fiul ei, Victor, nu mai păstra legătura cu tatăl său. Cu toate acestea, copilul regretatului artist ar urma să-și conducă pe ultimul drum tatăl.

„M-a sunat Victor, fiul meu, care fusese anunțat de una dintre fiicele sale. E derutat, chiar dacă nu mai țineau legătura… Totuși, gândul ca ți-ai pierdut unul dintre părinți te afectează. Victor nu mai vorbise cu el de când s-a cuplat cu femeia aceea. Personal, nu știu dacă mă duc la înmormântare, sunt într-o cumpănă… m-am sfătuit cu George (n.r. Cornu). Am fost și 16 ani împreună, dar am avut totuși diferențe… așa urât s-a terminat totul… Victor va merge la înmormântare”, a declarat Marina Almășan, potrivit Playtech.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: