Redactia.ro
Home » Monden » Marina Almășan, prima reacție după ce a aflat că Brândușa Simion va vinde casa lui Victor Socaciu: „Va rămâne până ala urmă singur, părăsit de toți cei dragi”

Marina Almășan, prima reacție după ce a aflat că Brândușa Simion va vinde casa lui Victor Socaciu: „Va rămâne până ala urmă singur, părăsit de toți cei dragi”

Marina Almășan, prima reacție după ce a aflat că Brândușa Simion a anunțat că vinde casa lui Victor Socaciu

Marina Almășan, prima reacție după ce a aflat că Brândușa Simion a anunțat că vinde casa lui Victor Socaciu. Regretatul artist s-a stins din viață în a treia zi de Crăciun, după șase săptămâni în care s-a luptat pentru viața sa. Brândușa Simion, cea de-a patra soție a artistului a anunțat că vinde casa din Cornu, unde a locuit împreună cu Socaciu. Cum a reacționat Marina Almășan?

Marina Almășan, prima reacție după ce a aflat că Brândușa Simion va vinde casa lui Victor Socaciu: „Va rămâne până ala urmă singur, părăsit de toți cei dragi”

Victor Socaciu a plecat dintre noi în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Artisul s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, iar ultimele șase săptămâni din viață și le-a petrecut în spital. Brândușa Simion, ultima soție a regretatului artist a anunțat, la 40 de zile de moartea acestuia că vinde vila de la Cornu, unde Victor Socaciu a locuit în ultimii ani.

Marina Almășan a aflat de acest lucru și a avut o primă reacție. Prezentatoarea tv a spus că era de așteptat ca Brândusa să recurgă la acest gest, motivând că nu o leagă nimic de acea casă. “Era un final previzibil. Era de așteptat ca, spre deosebire de Victor Socaciu, pe această femeie să n-o lege nimic de acea casă, poate doar «fantomele trecutului soțului său», de care sunt sigură că s-a ciocnit intens, în toți acești ani. Cum nu cred că sunt legate afectiv de casa de la Cornu nici Iulia, nici cealaltă fiică, ele aflându-se acolo doar în vizite ocazionale”, a spus Marina.

De asemenea, vedeta tv a subliniat faptul că fiul ei, Victor, suferă pentru că întreaga copilărie și-a trăit-o în acea casă. „Mi-e greu să redau însă ceea ce este în sufletul fiului meu, care și-a petrecut în acel loc, alături de părinții săi, toată copilăria. Un lucru e cert: așa cum mă temeam, artistul Victor Socaciu va rămâne până la urmă singur, părăsit de toți cei dragi, într-un cimitir la marginea satului. Pentru că, zice-se, «asta a fost ultima sa dorință»…”, a spus Marina Almășan, pentru cancan.ro.

Ce acuzații i-a adus Marina Almășan soției lui Victor Socaciu

Prezentatoarea TV a reacționat dur după ce a aflat că fostul soț s-a stins din viață pe un pat de spital. Marina Almășan a fost căsătorită vreme de 16 ani cu regretatul artist și a acuzat-o pe Brândușa Simion, cea de-a patra soție a lui Socaciu că l-a îndepărtat pe fiul ei de tatăl său.

Vedeta tv a declarat că nu i s-a părut normal ca fiicele și fiul ei să nu fie anunțați că tatăl lor se află în stare gravă.  „Victor e trist şi luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital şi copiii nu au ştiut nimic, nu au fost anunţaţi. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e şi ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că şi copiii au dreptul să-şi vadă părintele la despărţire„, a spus Marina Almăşan pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: