Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Victor Socaciu vinde casa de la Cornu. Ce părere au cei trei copii ai regretatului artist

Soția lui Victor Socaciu vinde casa de la Cornu. Ce părere au cei trei copii ai regretatului artist

GALERIE FOTO (4) Soția lui Victor Socaciu vinde casa de la Cornu.

Soția lui Victor Socaciu vinde casa de la Cornu. Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Artistul a avut grave probleme de sănătate, iar ultimele șase săptămâni din viață și le-a petrecut în spital. Brândușa Simion, cea de-a patra soție a sa a fost alături de el până în ultima clipă.

Soția lui Victor Socaciu vinde casa de la Cornu. Ce părere au cei trei copii ai regretatului artist

Victor Socaciu a decedat în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Artistul de muzică folk s-a stins din viață în urma unor complicații medicale. Acesta a fost internat mai bine de șase săptămâni în spital, iar soția sa, Brândusa Simion a fost alături de el până în ultima clipă. Cei doi au locuit ani de zile în vila de la Cornu, iar acum, soția sa vrea să vândă casa. Brândușa Simion trebuie să se consulte și cu cei trei copii ai artistului. Legal, aceștia au dreptul la jumătate din casa artistului.

Femeia a declarat că ultima dorință a lui Victor Socaciu înainte să se stingă din viață a fost să poată ajunge la Bistrița la festival. Din păcate, nu a mai apucat. „A făcut șoc septic și până la urmă asta a fost cauza, afectare pulmonară cu șoc septic, aproape septicemie. A sperat până în ultima clipă că se va face bine și că va ajunge la Bistrița la festival. Când și-a revenit după intervenție le-a spus medicilor că pe 3 decembrie trebuie să ajungă la Bistrița și să-l facă mai bine. Am fost lângă el în ultimele șase, șapte săptămâni și am fost și în ultimele clipe ale vieții cu mâna în mâna lui. În ultimele secunde nu mi-a mai spus nimic, doar mi-a strâns mâna ușor și a plecat la cer”, a mărturisit soția șui Victor Socaciu.

Marina Almășan, dezvăluiri inedite despre căsătoria cu Victor Socaciu

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost căsătoriți vreme de 16 ani, iar împreună au avut un băiat, Victoraș. Cei doi s-au despărțit în 2012, acuzându-se reciproc de infidelitate. Deși nu și-au mai vorbit deloc după ce au divorțat, Marina Almășan a făcut dezăluiri inedite despre mariajul cu regretatul artist. Prezentatoarea TV a declarat că vrea să scrie o carte despre căsnicia cu Victor și își dorește să o lanseze cât mai repede. „Nu am făcut decât să respect decizia lui Victor. Deși aici sunt multe de spus, dar nu este încă momentul. Și poate nu va veni niciodată… Atunci, în 2012, mi s-a părut corect și demn să ies din peisaj. Din acel moment Victor a ales să aparțină altei femei, iar eu am refuzat să mai vorbesc cu el, în toți acești zece ani.

Cred că pe undeva a fost și pedeapsa’ pe care am simțit nevoia să i-o dau. Am luptat doar pentru dreptul legal al copilului nostru, dar și atunci fără să apar în peisaj. Am încurajat însă legătura tată-fiu și am fost tristă de neîntâmplarea ei așa cum ar fi trebuit”, a spus ea pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: