Redactia.ro
Home » Monden » Brândușa Simion îi dă replică Marinei Almășan: „Nu mă interesează nimic”

Brândușa Simion îi dă replică Marinei Almășan: „Nu mă interesează nimic”

GALERIE FOTO (2) Brândușa Simion, despre moartea soțului ei

Brândușa Simion, îi dă replică Marinei Almășan. Cea de-a patra soție a lui Victor Socaciu a răspuns la declarațiile Marinei Almășan. Prezentatoarea TV a spus că artistul nu și-a luat rămas-bun de la copiii săi pentru că Brândușa Simion nu i-a anunțat că artistul se afla în stare gravă la spital. Ce a răspuns Brândușa Simion?

Brândușa Simion îi dă replică Marinei Almășan: „Nu mă interesează nimic”

Au trecut două săptămâni de la moartea regretatului artist, iar Brândușa Simion a decis să-i dea replică Marinei Almășan. Fosta soție a lui Victor Socaciu a acuzat-o pe Brândușa Simion că a ținut ascuns faptul că Victor Socaciu se afla pe patul de moarte. Declarația a venit la scurt timp după ce s-a aflat că artistul a murit. „Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă.Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că și copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire”, a povestit Marina Almășan după moartea lui Victor Socaciu, pentru Impact.ro

De asemenea, în presă s-a zvonit că Victor Socaciu și-ar fi tratat preferențial copiii. Brândușa Simion a răspuns declarațiilor făcute de Marina Almășan, declarând că nu o interesează ce se scrie în presă. Cu toate astea, soția lui Victor Socaciu spune că artistul nu și-a tratat copiii diferit unul față de altul. „Personal sunt în perioada de doliu de 40 de zile. Ca atare, nu mă interesează nimic, nici ce spune lumea, nici ce spun televiziunile sau presa.Nu vreau să știu absolut nimic și vă declar că nu urmăresc niciun fel de emisiune de televiziune. Pentru Victor copiii erau la fel. Nu a făcut niciodată diferențe între ei”, a explicat aceasta, tot pentru Impact.ro.

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie

Victor Socaciu a plecat dintre noi pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Artistul era internat la spital, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit în ultima perioadă. Astfel, la două zile distanță de Crăciun, artistul s-a stins din viață. Victor Socaciu s-a căsătorit de patru ori, iar de trei ori a divorțat.

Prima sa soție a fost Doina, cu care s-a căsătorit când avea 25 de ani. Aceasta a fost femeia care l-a făcut pentru prima oară tată. Ulterior s-a căsătorit cu actrița Cornelia Pavlovici, alături de care artistul a fost fericit timp de 12 ani. ‘Un divorţ nu e un capăt de lume. Înseamnă doar că vraja iubirii a trecut. Nu poţi da vina pe nimeni pentru asta’, a declarat Cornelia Pavlovici la Antena 1, în urmă cu mai mulți ani.

Victor Socaciu a mai fost căsătorit cu Marina Almășan. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 16 ani și au împreună un băiat. În 1996, Marina a divorțat de soțul ei de la acea vreme pentru Victor, iar artistul a decis și el să se despartă de soția sa. Povestea lor de dragoste a luat sfârșit în 2012. În 2016, celebrul artist s-a căsătorit a patra oară cu Brândușa Simion, care i-a fost alături până în clipa morții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: