Redactia.ro
Home » Monden » Marinela Chelaru, momente de cumpănă. A făcut patru accidente vasculare și s-a luptat pentru propria viață

Marinela Chelaru, momente de cumpănă. A făcut patru accidente vasculare și s-a luptat pentru propria viață

marinela chelaru

Marea actriță Marinela Chelaru a trecut prin momente extrem de dificile în ultimul an, după ce a suferit patru accidente vasculare cerebrale. Cu toate acestea, după multă luptă și îngrijire medicală, Chelaru a fost externată din spital chiar înainte de Paște, în Vinerea Mare.

Marinela Chelaru a trecut prin momente critice chiar înainte de Paște

Această veste a fost primită cu bucurie de către fanii și prietenii actriței, care au fost alături de ea în tot acest timp. Marinela Chelaru a fost internată în spital de mai multe ori în ultimul an, iar viața ei a fost pe muchie de cuțit. Cu toate acestea, ea a reușit să depășească aceste momente dificile și să-și revină în cele din urmă.

Revenirea actriței este o veste minunată pentru toți cei care o iubesc și o admiră. Cu toate că viața sa a fost pusă în pericol de mai multe ori, ea a luptat cu tărie și a reușit să învingă boala. Marinela Chelaru este un exemplu de putere și perseverență pentru toți cei care se confruntă cu probleme de sănătate.

„Am ajuns acasă, în sfârșit doamna doctor mi-a dat drumul și sunt fericită că am fost de Paște acasă. Mi s-a făcut rău, m-a luat salvarea, iar a doua zi am făcut 4 AVC-uri. Doctorilor le era teamă că am cheaguri de sânge la inimă și să nu se ducă la creier. Am făcut toate investigațiile. Se pare că sunt ok, am o mică gastrită pe care o aveam ceva de vreme.”, a povestit Marinela Chelaru, în cadrul unei emisiuni televizate.

În toată această perioadă dificilă, Marinela Chelaru a avut parte de sprijinul familiei și al prietenilor, lucru pentru care nu poate decât să fie foarte recunoscătoare. „Prietenii mei care nu sunt puțini și au fost la mine la spital și m-au impresionat foarte tare. Și acum când am venit de la spital n-am avut timp să pregătesc cozonaci și mi-au adus de toate, inclusiv vecina mea. Nu mi-a lipsit nimic de Paște. Și niște colegi de facultate, prieteni buni, am avut oameni care mă iubesc și sunt lângă mine.”, a declarat Marinela Chelaru.

Într-un interviu acordat recent, Chelaru a declarat că își dorește să se întoarcă pe scenă și să-și continue activitatea artistică. Cu toate că va fi nevoie de timp pentru recuperare și pentru a-și recăpăta forța și energia, ea este hotărâtă să nu renunțe la pasiunea sa pentru teatru.

Marinela Chelaru, nume important în teatrul și filmul românesc

Marinela Chelaru este o actriță renumită în România, cunoscută pentru rolurile sale din teatru și film. Ea a avut o carieră de succes și a fost apreciată de publicul larg pentru talentul și prezența sa scenică.

Marinela Chelaru este o personalitate cunoscută în lumea umorului românesc, fiind una dintre membrii fondatori ai grupului Vouă în anii ’90, alături de nume sonore ale lumii actoriei precum Maria Buză, Marius Florea Vizante sau Gheorghe Ifrim, actorul care îl interpretează pe primarul Vasile din serialul de televiziune Las Fierbinți”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: