Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh a spus adevărul după 7 ani de relație. A înșelat-o sau nu artistul pe Alexia Eram: ”Oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă?”

Mario Fresh a spus adevărul după 7 ani de relație. A înșelat-o sau nu artistul pe Alexia Eram: ”Oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă?”

GALERIE FOTO (7)

Mario Fresh și Alexia Eram au atras atenția recent fanilor săi, după ce au luat parte la un test cu detectorul de minciuni. Cei doi au tratat mai multe subiecte pentru a putea afla adevărul, însă una dintre întrebările la care fiica Andreei Esca aștepta un răspuns era cea cu privire la fidelitatea partenerului său. Iată ce a răspuns artistul cu zâmbetul pe buze.

În lumea divertismentului, curiozitatea și nevoia de a afla detalii picante din viața vedetelor sunt la ordinea zilei. Unul dintre show-urile care face acest lucru într-un mod destul de inedit este cel al lui Selly, în cadrul căruia vedetele sunt invitate să treacă prin testul detectorului de minciuni. Ultimii care au acceptat provocarea sunt îndrăgitul cuplu Alexia Eram și Mario Fresh.

Mario Fresh, adevărul despre presupusa sa infidelitate

Cadrul show-ului lui Selly a găzduit de-a lungul timpului numeroase vedete. Însă de data aceasta, a venit rândul lui Alexia Eram și Mario Fresh să își măsoare sinceritatea la detectorul de minciuni. Cuplul, aparent fără secrete unul față de celălalt, și-a făcut curaj și a răspuns la întrebări sensibile care ar fi putut scoate la iveală detalii picante.

Pentru Alexia Eram, emoțiile au fost la cote înalte în timpul testului poligraf, în timp ce partenerul ei, Mario Fresh, a răspuns cu o lejeritate ieșită din comun. Alexia a aflat că Mario nu le suportă pe unele dintre prietenele sale, iar aceasta datorită faptului că nici ele nu îl suportă. Mai mult, fanii au aflat că cei doi și-au căutat unul altuia în telefon de mai multe ori.

Însă, întrebarea care a stârnit cel mai mult interes a fost legată de înșelat. Alexia a vrut să afle dacă vreun prieten l-a îndemnat pe Mario să o înșele. Acesta a recunoscut că da, însă a subliniat că nu și-a trădat niciodată iubita.

„S-a întâmplat de mult, dar sunt mai mulți, gen, oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă? Nu m-au îndemnat (n. red.: să înșele) sau ceva. Dar dacă au văzut un grup de fete undeva au zis stai așa, să mă duc până acolo, hai și tu! Păi, stai că eu nu am cum să merg până acolo. Am stat la masa mea liniștit”, a spus Mario Fresh la detectorul lui Selly.

Când a venit rândul Alexiei să răspundă dacă s-a gândit vreodată să își înșele partenerul, aceasta a negat ferm. Testul poligraf a confirmat sinceritatea ei, dovedind că fiica Andreei Esca este extrem de loială și că ar pune stop relației înainte de a se gândi să facă așa ceva.

Povestea de iubire dintre Mario Fresh și Alexia Eram

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de tineri vedete. Povestea lor de dragoste a început la vârsta de 14 ani și a continuat timp de șapte ani. În tot acest timp, cei doi au avut parte și de probleme, dar și de momente fericite, precum vacanțele petrecute împreună sau separat. Chiar dacă au avut momente de încercare, întotdeauna au reușit să își rezolve problemele și să se împace.

Pe 31 iulie, au sărbătorit împreună cea de-a șaptea aniversare a relației lor la un restaurant, unde Mario a făcut tot posibilul să îi îndeplinească toate dorințele iubitei sale. Cu toate acestea, cei doi nu se gândesc încă la căsătorie și preferă să se bucure de tinerețea lor înainte de a face acest pas important.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: