Redactia.ro
Home » Știri » Mario Mutu, operație la inimă! Boala cu care a fost diagnosticat

Mario Mutu, operație la inimă! Boala cu care a fost diagnosticat

Mario Mutu, operație la inimă! Boala cu care a fost diagnosticat

Mario Mutu a fost operat la inimă! Iată boala cu care a fost diagnosticat în trecut fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu. Despre ce afecțiune medicală este vorba.

Mario Mutu a fost operat la inimă! Boala cu care a fost diagnosticat în trecut

Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au temut pentru fiul lor, când era destul de mic, un adolescent în devenire.

Mario Mutu avea doar 11 ani când a fost operat, ca să scape de afecțiunea medicală cu care fusese diagnosticat de către medicii italieni: un defect septal, o malformație congenitală la inimă, conform Spynews.ro. Este una foarte întâlnită în rândul copiilor, a mai precizat sursa.

Medicii spun că defectul septal atrial reprezintă un defect al septului interatrial prezent de la naștere. În timpul vieții intrauterine, între cele două atrii există o comunicare ce permite trecerea sângelui spre plămâni. Aceasta se închide în mod normal după naștere. Dacă defectul nu se închide, atunci rezultă un DSA (defect septal atrial).

Până la urmă, totul s-a încheiat cu bine. Anual, în România se nasc în jur de 1.200 de copii cu malformații congenitale cardiace. Estimările arată că în jur de 15.000 de persoane sub 18 ani suferă de acest tip de afecțiuni, dar majoritatea nu au fost încă diagnosticate, conform arcadiamedical.ro.

La cine apelează Mario Mutu când rămâne fără bani

„Sunt puține persoane în viața mea cărora le dau, nu neapărat valoare, dar atenția mea și timpul meu. Foarte puține și le pot număra pe degete. Pot să vă zic de frații mei, Azrael – de la Golden Boy Society, Arkanian, o avem și pe Mara, creața focoasă, și bunică-mea, care este ca o mamă pentru mine, real vorbind. Și maică-mea este mama, dar și bunică-mea este mama. Ce am numit până acum este familie. Ultima persoană este strict confidențială. Persoana cea mai sufletistă pe care o știu eu. Trebuie să o cunoști ca să îți dai seama cum este bunica mea, de fapt.

Este prima persoană la care aș apela: Am rămas fără bani, mamaie. Îmi pui și mie 20-30 de lei?. O vizitez, da”, a spus Mario Mutu, pentru Fanatik.

Mario Mutu, operație la inimă! Boala cu care a fost diagnosticat
Foto: Instagram / adrian10mutu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: