Redactia.ro
Home » Știri » Marius Buga, jurnalist PRO TV, reținut pentru abuz asupra minorilor! Ce reacție a avut PRO TV

Marius Buga, jurnalist PRO TV, reținut pentru abuz asupra minorilor! Ce reacție a avut PRO TV

Marius Buga, jurnalist PRO TV, reținut pentru abuz asupra minorilor! Ce reacție a avut PRO TV

Marius Buga, jurnalist PRO TV, a fost reținut pentru abuz asupra minorilor! Iată ce acuzații i se aduc acestuia, ce se știe în momentul de față și ce reacție a avut PRO TV.

Marius Buga, jurnalist PRO TV, cercetat pentru abuz asupra minorilor

Marius Buga are 42 de ani și este jurnalist corespondent pentru PRO TV în Dâmbovița, unul dintre cei mai vechi corespondenți locali ai postului TV. El a apărut, evident, inclusiv în prime-time, la jurnalul principal al postului de televiziune ProTV, cel de la ora 19:00.

Buga e angajat și la publicația locală targovistenews.ro. Contactați de EVZ, colegii acestuia îl apără pe Buga: „Nu sunt elemente care să susțină o asemenea reclamație. Cercetările vor arată adevarul”, e poziția oficială a site-ului de știri.

Marius Buga a fost convocat pe 7 februarie 2023 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște. E acuzat de acte sexuale cu minori. Pe 8 februarie 2023, el a fost reținut în calitate de suspect.

Victima bărbatului ar fi un băiat adolescent dintr-un centru de plasament, potrivit Spynews.ro.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 și 4 lit. e din Codul Penal. Facem mențiunea că, la acest moment al anchetei, nu pot fi făcute alte precizări, urmând ca imediat ce stadiul cercetărilor va permite să fie emis un comunicat”, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Ce reacție a avut PRO TV după ce Marius Buga a fost reținut pentru abuz asupra minorilor

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”.

Sursa: Pro TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: