Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei, surpriză de proporții pentru Oana Roman. Cum a reacționat vedeta

Marius Elisei, surpriză de proporții pentru Oana Roman. Cum a reacționat vedeta

GALERIE FOTO (2) Marius Elisei, surpriză de proporții pentru Oana Roman

Marius Elisei, surpriză de proporții pentru Oana Roman. După ce au divorțat, cei doi au decis să își mai acorde o șansă. Deși totul părea să meargă bine, relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a ajuns într-un punct deloc favorabil. Ei bine, se pare că Marius încearcă să își repare relația cu partenera sa, iar recent i-a făcut o surpriză de proporții.

Marius Elisei, surpriză de proporții pentru Oana Roman. Cum a reacționat vedeta

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la începutul anului 2021, dar după câteva luni s-au împăcat. Deși relația lor părea minunată, problemele au intervenit între ei, iar Oana declara în urmă cu câteva săptămâni că nu se va mai căsători cu Marius. Recent, Oana a plecat în două vacanțe alături de fiica ei, fără Marius, iar internauții și-au pus un semn de întrebare.

Vedeta nu a ezitat și a vorbit pe larg despre asta. În timp ce Oana și fiica ei se relaxează la mare și la piscină, Marius Elisei a rămas acasă cu o serie de treburi importante. Ei bine, Oana și Izabela au avut parte de o surpriză din partea lui Marius. Dis-de dimineață, acesta a mers la hotelul unde erau cazate cele două și le-a așteptat pe terasă. În momentul în care au ieșit din hotel și l-au văzut pe Marius, atât Oana, cât și Izabela au radiat de fericire. „Mi-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Aseara am vorbit la 12 cand ne-am culcat, era acasă, la București și azi dimineață la 9, când a coborât la micul dejun, era pe terasă. Mă aștepta!”, a povestit Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Marius Elisei, surpriza pentru Oana

Se pare Marius Elise face tot ce este posibil pentru a-și face soția fericită. Deși avea multă treabă, acesta a mers să își surprindă partenera și fiica pentru a petrece moment de neuitat împreună.

Oana Roman, declarații neașteptate despre relația cu Marius Elisei

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Roman făcea dezvăluiri neașteptate despre relația cu Marius Elisei.Fiica lui Petre Roman a dat de înțeles că lucrurile între ei nu sunt chiar lapte și miere. În urmă cu opt ani, Oana și Marius s-au căsătorit, iar șapte ani mai târziu au divorțat. După o perioadă scurtă în care au stat separați, cei doi au decis să se împace. Se pare că relația lor nu este atât de bună în prezent pe cât și-ar dori vedeta. Deși stabilise că vor face o reînnoire a jurămintelor, fiica lui Petre Roman și a Mioarei s-a răzgândit și nu mai dorește niciun eveniment prea curând

 

„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, declara Oana Roman la începutul lunii iunie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: