Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, acuzată că nu muncește. Internauții spun că vedeta trăiește pe banii tatălui. Iată-i reacția

Oana Roman, acuzată că nu muncește. Internauții spun că vedeta trăiește pe banii tatălui. Iată-i reacția

GALERIE FOTO (2)

Oana Roman a ajuns la frumoasa vârstă de 46 de ani și are în spate o carieră solidă în televiziune, fiind o figură importantă în lumea mondenă. Aceasta are și o afacere proprie, dar încă este acuzată că trăiește pe banii tatălui ei, fostul prim-ministru al României, Petre Roman. Aceasta a făcut public un mesaj de la una dintre urmăritoarele sale de pe rețelele de socializare, la care a venit cu un răspuns pe măsură. Iată schimbul de replici!

Oana Roman, acuzată că trăiește din banii lui Petre Roman

Oana Roman duce de ani de zile lupte grele cu oamenii care nu o simpatizează și care o judecă pentru fiecare acțiune pe care o face.

Aceasta a fost catalogată pe Instagram, de către o urmăritoare de-a sa „fetița lui tata”, făcându-se aluzie că Oana trăiește pe banii tatălui său, Petre Roman.

„Du-te la muncă, obraznico care ești. Sau tot din hoțiile lu tac-tu trăiești?”, este mesajul pe care l-a primit Oana Roman de la un internaut.

Sursa foto: InstaStory Oana Roman

Oana Roman, reacție tranșantă

Oana i-a dat o replică destul de rapid și i-a făcut chiar și o invitație internautei:

„Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani … este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa.”, a scris vedeta, ca răspuns la mesajul primit pe Instagram.

Oana Roman a povestit de multe ori care sunt sursele sale de venit: parteneriate de promovare, o afacere cu haine, dar și muncă de PR și organizator de evenimente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: