Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei, vești despre al doilea copil: „Iubita mea este…” 

Marius Elisei, vești despre al doilea copil: „Iubita mea este…” 

Marius Elisei, vești despre al doilea copil: „Iubita mea este...” 

Marius Elisei, vești despre al doilea copil! Iată detaliile!

Marius Elisei, vești despre al doilea copil

Marius Elisei, fostul soț al celebrei Oana Roman, a dat publicității vești incitante cu privire la viața sa personală. Într-un interviu recent, el a dezvăluit detalii despre o posibilă extindere a familiei sale cu noua sa iubită.

După nouă luni de la divorțul de Oana Roman, Marius Elisei și-a refăcut viața alături de o femeie misterioasă, despre care a dezvăluit câteva aspecte cheie care au marcat relația lor. Cu toate că inițial a fost reticent în a vorbi despre acest subiect, Elisei a ales să împărtășească cu publicul câteva detalii care indică o posibilă expansiune a familiei lor.

În timpul interviului, Marius Elisei a menționat că partenera sa este o femeie specială, subliniind calitățile ei, cum ar fi caracterul calm și sinceritatea. Aceste trăsături au fost cruciale în cucerirea inimii sale. Însă, cu o privire plină de speranță în viitor, Elisei a continuat cu un anunț surprinzător:

„Mă simt exact cum se vede, sunt un bărbat fericit și liniștit. Pe actuala mea iubită am cunoscut-o la o petrecere a unui prieten comun. M-a cucerit prin căldura ei, prin naturalețea și sinceritatea ei.

Ea m-a cucerit prin simplul fapt că am găsit în ea ceea ce eu căutam și îmi doream de multă vreme și anume multă liniște.

Una dintre calitățile pe care le apreciez cel mai mult la iubita mea este faptul că e foarte calmă, iar asta îmi place mult. Ea este fizioterapeut. Ea a devenit persoană publică peste noapte, dar nu se simte confortabil. Ea nu face parte din această lume. Da, îmi mai doresc copii”, a declarat Marius Elisei pentru FANATIK.

Marius Elisei, despre cum a decurs întâlnirea cu fosta iubita și fiica lui Isabela

Marius Elisei și-a prezentat cu mândrie noua iubită fiicei sale, Isabela, semn că relația lor este una serioasă și solidă. Cu toate acestea, Elisei și-a păstrat un anumit mister în ceea ce privește detalii despre relația lor, dar a dezvăluit câteva aspecte care au fost decisive în cucerirea inimii sale.

„Am avut o singură întâlnire până acum, iar lucrurile au decurs normal. Eu și iubita mea nu ne facem planuri de viitor, lăsăm totul să decurgă într-un mod normal și firesc’, a mai spus fostul soț al Oanei Roman, pentru sursa citată.

Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei că nu plătește pensia alimentară

Oana Roman a formulat acuzații la adresa lui Marius Elisei, susținând că acesta nu a respectat obligația de a plăti pensia alimentară pentru fiica lor, Isabela, în ciuda faptului că suma implicată este de doar 500 de lei. Cu tristețe, vedeta a adăugat că implicarea sa în calitate de părinte se limitează la câteva vizite sporadice:

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă’, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: