Redactia.ro
Home » Monden » Marius, „Făt-Frumos” de la Insula Iubirii, dezvăluie secretele relației cu Bianca: „Să explic cum e treaba…”

Marius, „Făt-Frumos” de la Insula Iubirii, dezvăluie secretele relației cu Bianca: „Să explic cum e treaba…”

bianca si marius

Marius, „Făt-Frumos” de la Insula Iubirii, dezvăluie secretele relației cu Bianca. Iată detaliile!

Marius, „Făt-Frumos” de la Insula Iubirii, dezvăluie secretele relației cu Bianca

Într-o declarație recentă pe Instagram, Marius Moise, cunoscut pentru participarea sa în emisiunea „Insula Iubirii,” a dezvăluit câteva detalii inedite despre relația sa cu iubita sa, Bianca. Acesta a oferit o perspectivă sinceră asupra modului în care navighează prin complicațiile și capriciile legate de cadouri într-o relație.

„Să-ți explic cum e treaba. Îi cumpărăm la început până când i-am luat un ceas care a dispărut, nu se știe nici până astăzi unde, i-am mai luat unu l-a purtat o dată în 2 ani, mi-a zis că nu-i plac ceasurile și că nu poartă,” a mărturisit Marius Moise pe Instagram.

Marius: „Nu e chiar așa ușor”

Aceste confesiuni deschid o fereastră către dinamica subtilă dintre cei doi parteneri:

„Nu e chiar așa ușor cu cadourile pentru Bianca, decât dacă e vorba de scoici, dacă îi dai o scoică e foarte fericită,” a continuat Marius. 

Aceste declarații oferă o privire în culisele vieții lor de cuplu, arătând că o relație sănătoasă nu se bazează întotdeauna pe obiecte scumpe, ci pe sentimente autentice și conexiuni profunde. Aceste confesiuni pot servi ca sursă de inspirație pentru ceilalți să înțeleagă că iubirea și relațiile de succes necesită în primul rând înțelegere și empatie, înainte de orice alt aspect material.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: