Redactia.ro
Home » Monden » Marius Moga a jignit-o pe Alexandra Ungureanu. Artista a mărturisit ce a putut să-i spună compozitorul

Marius Moga a jignit-o pe Alexandra Ungureanu. Artista a mărturisit ce a putut să-i spună compozitorul

GALERIE FOTO (4) Marius Moga a jignit-o pe Alexandra Ungureanu

Sfioasă și blândă, Alexandra Ungureanu și-a construit cu mare atenție o carieră artistică în România. S-a ferit mereu de scandaluri, și-a păstrat nișa muzicală și nu a acceptat nicio abatere de la ce avea să facă în toți acești ani. Totuși, artista își amintește de un episod neplăcut, care i-a „șubrezit” increderea în sine în trecut. Iată ce i-ar fi zis Marius Moga.

Marius Moga a jignit-o pe Alexandra Ungureanu

Are 39 de ani și o carieră îndelungată, însă asta n-o face să uite toate piedicile puse la începutul carierei sale. Invitată în emisiunea online „Viața vedetelor”, Alexandra Ungureanu a povestit că, la începutul carierei sale, a făcut parte din trupa lui Marius Moga, în calitate de „backing vocals”. Tocmai în această postură au interacționat cei doi, iar compozitorul i-ar fi spus niște vorbe care i-au zdruncinat încrederea în sine.

Alexandra Ungureanu își amintește că la acea vreme era tare complexată de aspectul fizic, iar vorbele compozitorului n-au făcut altceva decât să-i adâncească fricile. „Moga îmi spunea: așa sunteți voi, fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult.”, își amintește, cu amărăciune, Alexandra.

Artista nu-și găsea locul în industria muzicală

Ea spune că se confrunta cu multe respingeri din partea celor din industrie și că asta i-a făcut startul în muzică anevoios. „Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe față. Nu aveam bani să mă duc în saloane. Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic”, a povestit Alexandra Ungureanu.

Din fericire, acum, artista se bucură de succes și a căpătat și mai multă încredere în sine. Participarea la emisiunea „Bravo, ai stil” și câștigarea marelui trofeu au contribuit decisiv la acest capitol.

Iată cum arăta artista în anii 2000, la începutul carierei sale muzicale:

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: