Redactia.ro
Home » Monden » Marius Moise, un cuceritor ca la carte. Concurentul de la Insula Iubiri, ipostază neașteptată pe Instagram

Marius Moise, un cuceritor ca la carte. Concurentul de la Insula Iubiri, ipostază neașteptată pe Instagram

GALERIE FOTO (2)

După o relație tumultuoasă și o despărțire mediatică de Bianca Giurcă, Marius Moise a intrat în atenția publicului. Fanii și curioșii s-au întrebat dacă fostul concurent de la „Insula Iubirii” și-a găsit o nouă iubire sau dacă încearcă să cucerească inimile cu gesturi romantice. 

Marius Moise a fost unul dintre concurenții care au stârnit controverse și discuții aprinse în timpul participării sale la emisiunea „Insula Iubirii”. Acesta și-a pus inima la bătaie și a făcut față unor situații tensionate, fiind mereu în centrul atenției și al discuțiilor. Chiar și după încheierea emisiunii, Moise a reușit să păstreze interesul publicului față de viața sa personală, prin intermediul rețelelor de socializare.

Marius Moise a făcut o nouă cucerire

Recent, Marius Moise a stârnit curiozitatea fanilor prin intermediul unei postări enigmatice pe rețelele de socializare. Fostul concurent a împărtășit o imagine în care apare un buchet de trandafiri albi și roz, așezat cu grijă pe scaunul din dreapta al șoferului.

Această postare a creat rapid speculații și întrebări în rândul celor care îl urmăresc pe Marius Moise. Fanii au început să se întrebe dacă gestul romantic ascunde o nouă iubită în viața sa sau dacă este doar o modalitate de a-și exprima sentimentele față de cineva special.

Ce a făcut Marius Moise după Insula Iubirii

După încheierea aventurii sale la „Insula Iubirii,” Marius Moise a ales să își trăiască viața departe de reflectoare și să se bucure de intimitatea sa. În contrast, fosta sa iubită, Bianca Giurcă, a rămas activă pe rețelele de socializare, împărtășind detalii din viața sa.

În ceea ce privește imaginile pe care le-a văzut cu el pe Insula Iubirii alături de toți telespectatorii, Marius a făcut un live pe TikTok, unde a vorbit despre acest aspect. Se pare că fostul concurent nu este de acord cu comportamentul pe care l-a adoptat, regretând total gesturile la care a apelat, mai ales alături de Oana Monea.

„Sincer, acum când stau să mă gândesc, de fapt, acolo nu conștientizăm că am făcut așa de multe lucruri greșite. Acum că mă uit bine la emisiune, mă minunez și eu și nu mă simt chiar ok, dar nu, nu mi se pare normal”, spunea Marius Moise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: