Redactia.ro
Home » Sport » Marius Șumudică, în genunchi! Antrenorul s-a trântit pe teren

Marius Șumudică, în genunchi! Antrenorul s-a trântit pe teren

Marius Șumudică, în genunchi

Marius Șumudică, în genunchi la meciul în care, Gazisehir Gaziantep a învins cu 4-1 pe Genclerbirligi, în etapa a doua din Turcia. Partida a avut mai multe momente controversate.

În minutul 27, Genclerbirligi, la care Bogdan Stancu a fost rezervă, a rămas în 10. Oguz a văzut cartonaşul roşu pentru un fault din postură de ultim apărător. Kayode a marcat după 5 minute și s-a aruncat în brațele lui Șumudică. Minutul 40 a fost cel mai discutat. Arbitrul a acordat penalty și cartonaș roșu pentru Polomat, după un nou fault în calitate de ultim apărător! Centralul a apelat la VAR pentru a afla dacă a fost sau nu offside, iar momentele de așteptare l-au scos din minți pe Marius Șumudică. În momentul în care arbitrul a arătat că va urma lovitură de la 11 metri, românul a căzut pur și simplu în genunchi. Kayode a înscris pentru a doua oară. După pauză, Guray Vural a înscris pentru 3-0 cu un șut din lovitură liberă. Berat Ayberk Ozdemir a redus din handicap în minutul 69, pentru ca Oguz Ceylan să închidă tabela de marcaj. Și acest gol a fost validat cu ajutorul VAR.

Şumudică, prima victorie

Marius Şumudică a bifat prima victorie pe banca lui Gazişehir Gaziantep în Superliga din Turcia. În prima etapă echipa sa a pierdut cu 0-5 pe terenul lui Fenerbahce. În meciul cu Genclerbirligi, Alin Toşca şi Junior Morais au jucat din primul minut.

Citește și: Dinamo – FC Hermannstadt 3-0! Dinamoviștii scapă de ultimul loc

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini