Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo – FC Hermannstadt 3-0! Dinamoviștii scapă de ultimul loc

Dinamo – FC Hermannstadt 3-0! Dinamoviștii scapă de ultimul loc

Dinamo – FC Hermannstadt 3-0

Dinamo – FC Hermannstadt 3-0, iar câinii scapă de ultimul loc în clasament, acesta revenind celor de la FCSB.

Prima ocazie a meciului le-a aparținut celor de la Hermannstadt. Debeljuh a reluat din plonjon, după o centrare a lui Petrescu, cu capul, dar Piscitelli a parat. În minutul 19, Dinamo deschide scorul. Denis Ciobotariu a reluat cu capul, din interiorul careului mic, după o centrare foarte bună a lui Dan Nistor.

„E o gură mare de oxigen. Mă bucur că am înscris. Azi totul a ieșit bine. Eram în corzi, aveam jucători accidentați dar totul a ieșit bine.”, a spus Denis Ciobotariu, după meci.

Până la pauză, oaspeții au mai avut câteva ocazii notabile. În repriza a doua Caiado putea să egaleze, dar a ratat o lovitură de la 11 metri. Câteva minute mai târziu câinii roșii obțin un penalty după ce Daniel Popa a fost faultat în careu de Pop, iar Dan Nistor înscrie pentru 2-0. Cu 15 minute înainte de final, Klimavicius stabilește scorul final. Aceasta a fost a doua victorie în acest sezon a dinamoviștilor după 4-2 cu Clinceni. Diego Fabbrini a debutat pentru Dinamo în meciul cu Hermannstadt. De asemenea în echipă a revenit și Mihai Neicuțescu, împrumutat la Chindia Târgoviște.

„Mă bucur că mi-am ajutat echipa. Începem să creștem și creștem frumos. Știam că vom câștiga astăzi. Sper să fie un început pentru noi”, a declarat Dan Nistor, la Digi Sport.

Dinamo nu mai e lanterna roșie

Dinamo a adunat şase puncte şi a urcat nu mai puţin de cinci poziţii, până pe 9, lăsând în urmă FC Hermannstadt (6 puncte), Chindia Târgovişte (5 puncte), FC Voluntari (5 puncte), Academica Clinceni (4 puncte) şi FCSB (4 puncte).

Citește și: Ana Bogdan, în turul doi la US Open! Monica Niculescu, eliminată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: