Redactia.ro
Home » Sport » Ana Bogdan, în turul doi la US Open! Monica Niculescu, eliminată

Ana Bogdan, în turul doi la US Open! Monica Niculescu, eliminată

Ana Bogdan, în turul doi la US Open

Ana Bogdan, în turul doi la US Open! Românca de 26 de ani a trecut în primul tur al turneului de Grand Slam, de Harriet Dart (23 de ani, 139 WTA), scor 6-3, 6-1, după o oră și 14 minute de joc.

Ana Bogdan, numărul 152 WTA, venită din calificări a reușit să facă un meci foarte bun. Două break-uri reușite în primul set au ajutat-o să câștige cu 6-3. În actul secund s-a impus categoric cu 6-1, reușind să cedeze 4 game-uri în tot meciul. Jucătoarea noastră este pentru a 4-a oară în turul secund la US Open. Cea mai bună performanţă a Anei Bogdan într-un turneu de Grand Slam este turul trei de la Australian Open 2018.

Monica Niculescu, eliminată

Monica Niculescu a fost eliminată în primul tur la US Open. Românca a fost învinsă în trei seturi, 6-4, 1-6, 6-2, de sportiva din Ucraina, Daiana Iastremska, locul 32 WTA. Monica a pierdut într-o oră şi 54 de minute.

Simona Halep intră marți în competiție

Simona Halep, numărul 4 WTA își începe aventura la US Open, marți. Românca o înfruntă pe americanca Nicole Gibbs (26 de ani, 135 WTA). Meciul este programat în jurul orei 20:30. Campioana de la Wimbledon a fost eliminată în ultimii doi ani, încă din primul tur la US Open. Cea mai bună performanţă a Simonei la US Open e semifinala din 2015. Americanca, Nicole Gibbs a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky loser. Halep și Gibbs s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, în șaisprezecimile de finală de la Shenzhen 2018. Atunci Simona Halep s-a impus cu 6-4, 6-1. În acest an cinci românce sunt în 2019 pe tabloul principal de la Flushing Meadows.

Citește și: Gică Hagi își aduce întăriri! Cosmin Matei a semnat cu Viitorul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: