Redactia.ro
Home » Sport » Gică Hagi își aduce întăriri! Cosmin Matei a semnat cu Viitorul

Gică Hagi își aduce întăriri! Cosmin Matei a semnat cu Viitorul

Gică Hagi își aduce întăriri

Gică Hagi își aduce întăriri. În această dimineață, Viitorul a anunțat că l-a transferat pe Cosmin Matei (27 de ani).

Jucătorul a semnat un contract pe două sezoane, cu posibilitatea de a fi prelungit încă un an. Hagi a decis să-și întărească echipa după plecarea lui Ianis. Cosmin Matei era dorit și de Dinamo după ce rămăsese liber de contract, după despărţirea de Genclerbirligi. Fotbalistul a efectuat deja vizita medicală și a început pregătirea.

Cine este Cosmin Matei

Cosmin Matei a mai jucat pentru Farul Constanţa, FCSB, Astra Ploieşti, Dinamo Bucureşti, Atromitos Atena, NK Istra 1961 (Croaţia) şi Genclerbirligi. Fotbalistul este dublu câştigător al Cupei României şi are în palmares şi o Supercupă a României. Matei a bifat 132 de prezenţe în Liga 1 pentru FCSB, Astra şi Dinamo şi în 2014 a atins o cotă de piaţă de două milioane de euro. A evoluat pentru naționalele de juniori U17 și U19, pentru naționala de tineret U21, precum și pentru prima reprezentativă, unde are două selecții.
Fotbalistul a rămas liber de contract după ce înțelegerea pe care a avut-o cu turcii de la Genclerbirligi s-a încheiat. În acest moment cota sa de piață este de 50.000 de euro.

„FC Viitorul îi urează succes şi cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru”, a transmis fosta campioană a României.

Citește și: FCSB, umilită de Mediaș! „Suntem adunați din curtea școlii!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini