Redactia.ro
Home » Sport » FCSB, umilită de Mediaș! „Suntem adunați din curtea școlii!”

FCSB, umilită de Mediaș! „Suntem adunați din curtea școlii!”

FCSB, umilită de Mediaș

FCSB, umilită de Mediaș! Echipa lui Gigi Becali este la a cincea înfrângere la rând în Liga I.

Duminică seara a pierdut 0-4 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș. Golurile au fost marcate de Olaru ’17, Constantin ’58 (penalty), Cardoso ’65 (penalty) şi Velisar ’85. După meci, Harlem Gnohere a lovit puternic cu pumnii ușa de la vestiare și pereții. Ieșirea francezului i-a speriat chiar și pe stewarzii prezenți. Căpitanul Mihai Pintilii și-a certat din nou colegii pentru evoluția dezastroasă.

„Ce mai este de zis? Sunt resemnat, nici nu mai am putere să zic ceva. Chiar n-am cuvinte. Suntem adunați din curtea școlii și fiecare vrea să demonstreze, de frica patronului, de frica antrenorului, de frica lor. Important e să băgăm capul în pământ, să acceptam toate criticile, să ne înjure lumea, că merităm”, a declarat Mihai Pintilii, la Telekom Sport.

Coșmar pentru Bogdan Argeş Vintilă!

FCSB a fost umilită, însă noul antrenor al roș – albaștrilor, Bogdan Argeș Vintilă nu-și face probleme. Tehnicianul spune că echipa își va reveni, deși în acest moment este pe penultimul loc în clasament.

„Nu-mi fac griji, suntem la început de drum. Suntem într-o zonă cu un punctaj nu tocmai îmbucurător, dar cu muncă și cu credință în Dumnezeu mergem mai departe. Sunt chestii tactice care mi-au dat speranța că se poate lucra mult mai bine”, a declarat după meci Vintilă.

Narcis Răducan, fără cuvinte

Dezastrul din meciul cu Gaz Metan Mediaș l-a lăsat pe Narcis Răducan fără cuvinte. Deși a încercat să găsească o explicație, directorul sportiv al FCSB-ului nu a știut ce să mai spună.

„Este destul de greu de explicat. Rar mi se întâmplă să nu găsesc o explicație coerentă. Trebuie să ne gândim că avem mult de lucru. Prioritatea o reprezintă participarea în cupele europele și acest lucru a afectat activitatea echipei, dar nu are rost să găsim scuze. A fost indisciplină tactică”, a declarat Răducan.

Pentru FCSB urmează returul cu Vitoria Guimaraes din play-off-ului Europa League. Meciul se joacă joi, 29 august. În tur meciul s-a terminat nedecis, scor 0-0.

Citește și:Simona Halep are un adevărat parc auto în garajul ei. Maşini de milioane de euro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: