Redactia.ro
Home » Monden » Mark Hoppus a descoperit că are cancer. Liderul trupei rock Blink-182 a început chimioterapia

Mark Hoppus a descoperit că are cancer. Liderul trupei rock Blink-182 a început chimioterapia

GALERIE FOTO (4) Mark Hoppus a descoperit că are cancer

Mark Hoppus a descoperit că are cancer. Liderul și basistul trupei Blink-182 le-a spus fanilor săi că a început chimioterapia. De asemenea, artistul a declarat că este speriat de această situație, dar se simte norocos că familia și prietenii sunt alături de el.

Mark Hoppus a descoperit că are cancer. Liderul trupei rock Blink-182 a început chimioterapia

Mark Hoppus a descoperit că are cancer. Veste tristă pentru fanii trupei rock Blink-182. Basistul și liderul formației, Mark Hoppus, a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer. În vârstă de 49 de ani, artistul a avut parte de un șoc când a aflat vestea, dar este optimist că va trece cu bine peste această cumpănă. Mark a postat pe Twitter o poză de pe patul de spital, declarând că a început chimioterapia. Cântărețul nu a precizat ce formă de cancer are, dar le-a transmis internauților că urmează un tratament de specialitate. „E nașpa și sunt speriat dar, în același timp, sunt binecuvântat să am alături doctori, prieteni și o familie excepțională care mă ajută să trec prin această încercare. Încă am în față luni de tratament, dar încerc să-mi păstrez speranța și atitudinea pozitivă. De-abia aștept să scap de cancer și să vă văd la concert, pe viitor. Vă iubesc pe toți”, a scris artistul.

Mesajul postat de Hoppus

Hoppus a format trupa Blink-182 împreună cu vocalistul Tom DeLonge și bateristul Scott Rayner. Formația s-a lansat în anul 1990, lansând albumul de debut Cheshire Cat, în 1995. După ce bateristul Travid Barker l-a înlocuit pe Raynor, trupa a lansat albumul Enema of the State în 1999. De atunci, trupa a mai lansat alte cinci albume, toate ajungând în topul 3 din SUA. În 2019, Hoppus a lansat proiectul Simple Creatures, un duo cu Alex Gaskarth, membru al trupei rock All Time Low.

Mesajele de încurajare transmise de colegii de trupă

După ce a făcut anunțul, actualii și foștii colegi de trupă și-au exprimat îngrijorarea pentru Hoppus, dar sunt de părere că artistul va învinge această boală. „El este puternic și un super-om care trece peste orice obstacol dificil cu inima larg deschisă”, au spus aceștia.

Travis Barker, basistul formației a postat o imagine împreună cu colegii săi din perioada în care cucerea întreaga lume, alături de hastag-ul „te iubesc @ markhoppus”. De asemenea, acesta a spus pentru E! că îl iubește mult pe Hoppus și că va fi alături de el în această luptă. „Voi fi alături de el la fiecare pas de pe scenă și abia aștept să cantam din nou împreună.”

Tom DeLonge, care a părăsit formația în 2015, a declarat într-un tweet că Hoppons este conștient de această boală. „Aș dori, de asemenea, să spun că este puternic și un super-om care împinge acest obstacol dificil cu inima larg deschisă”,a spus artistul. Mark a rămas singurul membru constant din formula originală. Blink-182 a câștigat în 2016 premiul Kerrang!Icon acordat de revista britanică omomimă.„Când am început într-un garaj din San Diego, speranța noastră cea mai mare era să vindem integral biletele la concert în clubul unde ne duceam să vedem trupe punk. Este mai mult decât am putut spera vreodată la început”, a spus Mark Hoppus la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: