Redactia.ro
Home » Știri » Celebrul actor din “Salvați de clopoțel” a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4! Dustin Diamond este internat

Celebrul actor din “Salvați de clopoțel” a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4! Dustin Diamond este internat

GALERIE FOTO (3) Celebrul actor din “Salvați de clopoțel” a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4! Dustin Diamond este internat

Dustin Diamond, actorul din “Salvați de clopoțel”, a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4, iar acum se află internat la spital pentru verificări. 

Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4

Dustin Diamond este cunoscut pentru celebrul său rol din “Salvați de clopoțel”, unde l-a interpretat pe Screech. Fanii au primit o veste tristă în urmă cu ceva timp, atunci când medicii au descoperit că acesta are cancer în stadiul 4. Actorul se află într-un spital din Florida de aproape o săptămână, după ce “a simțit durere în tot corpul”, au transmis cei de la TMZ.

Conform publicației, actorul a ajuns de urgență la un spital din Florida weekendul trecut, după ce a acuzat dureri în tot corpul și o stare generală de neliniște. Medicii americani i-au făcut mai multe teste, printre care și o biopsie. În urmă cu câteva ore bune, ei au aflat diagnosticul crunt.

Celebrul actor din “Salvați de clopoțel” a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4! Dustin Diamond este internat

“Noi încă facem multe teste. (…). În acest moment este o situație foarte gravă. Cer tuturor să trimită gânduri pozitive și rugăciuni pentru el”, a declarat Roger Paul, reprezentantul celebrului actor, pentru jurnaliștii publicației USA TODAY.

Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4! Până în acest moment nu se știe cu ce tip de cancer se luptă actorul în vârstă de 44 de ani, însă fanii sunt șocați de vestea tristă. Un comunicat a fost făcut public pe pagian de Facebook a actorului în care a fost anunțată vestea.

“În acest moment, putem confirma că Dustin are cancer. El va dezvălui mai multe informații odată ce acestea vor fi disponibile și va fi făcut un plan care va fi respectat. Dacră vreți să trimiteți o carte poștală sau o scrisoare o puteți trimite la:

Insurance King
C/O Dustin Diamond
127 N. Alpine Rd
Rockford , Il 61107

De asemenea, puteți trimite mail-uri la adresa: PinkDaisyEntertainment@gmail.com (…). Vă cerem tuturor să îi respectați intimitatea lui Dustin în aceste momente dificile. Toată pozitivitatea și rugăciunile sunt apreciate”, se arată în comunicatul transmis pe Facebook-ul lui Dustin Diamond.

Official Statement from Team Dustin:

“ At this time we can confirm that Dustin does have cancer . Dustin Will disclose…

Publicată de Dustin Diamond pe Joi, 14 ianuarie 2021

Mama lui Dustin Diamond a murit tot de cancer

În urma veștii tritste despre actor, există temeri că Dustin Diamond au putea suferi de același tip de cancer care a răpus-o pe mama lui. Aceasta a avut cancer mamar.

Actorul, personajul Samuel Screech Powers, a făcut parte din distribuţia originală a popularului serial din anii 1990, “Salvaţi de clopoţel”, care a avut patru sezoane şi un serial derivat – ‘spin-off’ – intitulat “Saved by the Bell: The College Years”.

Celebrul actor din “Salvați de clopoțel” a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4! Dustin Diamond este internat

Dustin Diamond a fost singurul membru al distribuţiei originale care nu a fost chemat la reuniunea distribuţiei de anul trecut prin intermediul platformei Peacock. După încheierea acestui serial, viaţa sa personală a fost marcată de suişuri şi coborâşuri.

Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4! În 2015, actorul a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru o altercaţie survenită la Wisconsin, fiind acuzat de înjunghiere, iar cu cinci ani în urmă el s-a confruntat cu dificultăţi pentru achitarea unei ipoteci. În 2009, actorul a publicat o biografie, “Behind the Bell”, în care i-a descris pe foştii lui colegi de platou într-o lumină nu prea plăcută.

Însă, într-un interviu din 2016, acordat lui Mario Lopez care a făcut la rândul lui parte din acest serial, el a mărturisit că regretă acest lucru. Dustin Diamond i-a mărturisit fostului său coleg de platou că această carte a fost scrisă de o altă persoană, care a strecurat în biografie zvonuri care au circulat la acea vreme pe seama lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: